PRVO OGLAŠAVANJE TINE IVANOVIĆ NAKON PRIČA O RAZVODU: Pevačica otkrila gde se sada nalazi, evo kako izgleda! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 14.10.2024 | 08:00


Tina Ivanović rešila da napusti Srbiju!

Foto: Instagram.com
PRVO OGLAŠAVANJE TINE IVANOVIĆ NAKON PRIČA O RAZVODU: Pevačica otkrila gde se sada nalazi, evo kako izgleda! (FOTO)

Nedavno su se pojavile vesti o razvodu pevačice Tine Ivanović i njenog supruga Zvezdana Anđića, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Dok je Zvezdan negirao ove navode, Tina je odlučila da zadrži svoju privatnost i nije davala izjave o ovoj temi. Ova vest je iznenadila mnoge, s obzirom na to da je njihov privatni život oduvek bio predmet interesovanja javnosti.

Malo je poznato kako je zapravo počela ljubavna priča između Tine Ivanović i Zvezdana Anđića. Njih dvoje su veoma privatni kada je u pitanju njihov odnos, te su retko delili detalje o tome kako su se upoznali i kako je njihova ljubav počela. To dodatno intrigira javnost i čini ih misterioznim parom na javnoj sceni.

 

 


U jeku ovih glasina o razvodu, Tina Ivanović je iznenadila mnoge objavivši fotografiju sa letovanja na svom Instagram profilu. Fotografija je nastala na plaži u Dubaiju, gde Tina uživa u sunčanju i opuštanju. Ovo je izazvalo različite reakcije među fanovima, s obzirom na to da se očekivalo da će Tina reagovati na glasine o razvodu.

Dok javnost i dalje čeka zvaničnu izjavu Tine Ivanović povodom ovih vesti, njen potez da pokaže da uživa na letovanju pokazuje da pevačica želi da zadrži svoj mir i privatnost, bez obzira na medijske spekulacije.

 

 

Foto: youtube printscreen/RED TV

Tina Ivanović i Zoran Anđić razvod

 


Sve u svemu, brak Tine Ivanović i Zvezdana Anđića i dalje ostaje pod velom tajne, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja.

BONUS VIDEO: