SAŠA POPOVIĆ SE LEČI ULJEM IZ TUMANA: Mora da ispoštuje PRAVILA kada ga koristi, a jedan korak je NAJBITNIJI!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.10.2024 | 13:00


Republika otkriva šta pomaže Saši Popoviću tokom lečenja.

Foto: ST/V. Lukić, N. Pančić
SAŠA POPOVIĆ SE LEČI ULJEM IZ TUMANA: Mora da ispoštuje PRAVILA kada ga koristi, a jedan korak je NAJBITNIJI!
Kreativni direktor Grand produkcije Saša Popović već neko vreme se bori sa zdravstvenim problemima, a prema informacijama koje je portal Republika dobio od izvora bliskog njemu, tokom lečenja je dobio ulje iz Manastira Tumane, za koje se veruje da je lekovito.
 
POGLEDAJ GALERIJU

Ulje iz kandila Sv. Zosima i Sv. Jakova, koje se smatra vrlo lekovitim, predstavlja značajan deo tradicije Manastira Tumane. Ovo ulje se koristi na različite načine poput mazanja na čelo u obliku krsta ili na obolelom mestu, uvek u obliku krsta. Takođe, može se uneti u organizam kao kap na korici hleba ili kocki šećera sa osveštanom vodom, uz molitvu i sa verom.

 
- Saša se već neko vreme bori s tim problemima oko zdravlja, pa smo mi, kao prijatelji, rešili da mu pružimo podršku tokom lečenja, a kako je naša prijateljica već isprobala ulje i pomoglo joj je oko problema sa zdravljem, odlučili smo da damo i Saletu da mu to samo pomogne u isceljenju - priča izvor za Republiku i nastavlja:
POGLEDAJ GALERIJU

- Mi se svi molimo da Sale što pre ozdravi jer nam svima nedostaje njegov osmeh, njegova pozitiva, nadamo se da će mu ulje iz Tumana pomoći da nam se što pre vrati i da, kao nekad, sednemo, pravimo roštilj i družimo se. 

 
Uprkos zdravstvenim izazovima, Saša Popović nastavlja svoju borbu uz podršku porodice, prijatelja i tradicionalnih lekovitih sredstava poput ulja iz Manastira Tumane.
 
Manastir Tumane, smešten u pitoresknom okruženju, predstavlja duhovno i zdravstveno utočište za mnoge vernike i ljude koji traže lekovite tajne tradicionalne medicine. Ulje iz Manastira Tumane se smatra jednim od tih blagotvornih sredstava koje pruža nadu i olakšanje u teškim trenucima.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

 

BONUS VIDEO: