VODITELJKA PINKA OBJAVILA SNIMAK KAKO JE JURI POLICIJA: Milica Kon izazvala HAOS, odmah morala da se oglasi! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 14.10.2024 | 15:10


Voditeljka Milica Kon objavila urnebesni snimak.

Foto: ST/Tamara Pavišić
VODITELJKA PINKA OBJAVILA SNIMAK KAKO JE JURI POLICIJA: Milica Kon izazvala HAOS, odmah morala da se oglasi! (VIDEO)

Voditeljka televizije Pink, Milica Kon, izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama objavom urnebesnog videa na svom Instagram profilu. U pokušaju da izazove smeh kod svojih pratilaca, Milica je snimila scenu u kojoj simulira bekstvo od policije, uz duhovit komentar u opisu videa.

Uz smešan video, Milica je napisala: "Kada bežiš od policije, ali ti kažu 'osumnjičeva vitkog stasa'". Ova šaljiva opaska dodatno je podgrejala atmosferu, a Milica je uspela da izazove lavinu smešnih komentara i reakcija svojih pratilaca. POGLEDAJ GALERIJU

Nakon što je objavila snimak, Milica Kon je ubrzo dobila veliki broj reakcija na društvenim mrežama. Brojni korisnici su se javili kako bi izrazili oduševljenje njenim smislom za humor, a komentari su se samo nizali. Mnogi su istakli da im je snimak izmamio osmeh na lice i da su uživali u duhovitom sadržaju koji je voditeljka podelila sa svojim pratiocima.

Ovaj urnebesan snimak samo je još jedan u nizu primera kako Milica Kon uspeva da svojim smislom za humor osvoji simpatije publike. Voditeljka je poznata po tome što često deli zanimljive i duhovite trenutke iz svog života na društvenim mrežama, a njeni pratioci uvek sa nestrpljenjem očekuju nove objave.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Kon (@milicakon)


Njen smisao za humor, spontanost i originalnost često su tema razgovora na društvenim mrežama, a publika je navikla da je vidi u različitim ulogama - od ozbiljne voditeljke do šaljivih situacija poput ove na snimku.

Ukratko, urnebesan snimak voditeljke Milice Kon izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama, a njen smisao za humor još jednom je bio u centru pažnje. Njeni pratioci su uživali u ovom duhovitom sadržaju, a nema sumnje da će Milica i ubuduće nastaviti da nasmejava svoju publiku svojim originalnim i šaljivim objavama.

BONUS VIDEO: