HIT DRAGANE MIRKOVIĆ ZAVRŠIO U FILMU: Ništa nije znala do PREMIJERE, a onda se HITNO OGLASILA (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 14.10.2024 | 18:00


Poznata pevačica odmah je reagovala na ovo iznenađenje.

Foto: Instagram.com
HIT DRAGANE MIRKOVIĆ ZAVRŠIO U FILMU: Ništa nije znala do PREMIJERE, a onda se HITNO OGLASILA (VIDEO)

Mada je ove godine na turneji oborila sve rekorde u regionu, život folk zvezde Dragane Mirković poslednjih dana mnogo je više u znaku sedme umetnosti. Nakon što je oborila rekorde na turneji, imala je priliku da se druži sa glumcima predstave "Laž" u Beču.

Nakon toga, saznala je da je njena pesma "Tamo gde je milo moje" emitovana u filmu "Megdan" Alekse Balaševića. Ova neobična činjenica obradovala je regionalnu zvezdu, koja je podelila ovu informaciju sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: ATA Images

Dragana Mirković u društvu glumaca iz predstave "Laž" na čelu sa Milošem Bikovićem

Pred vikend, Dragana je sa prijateljima bila jedan od specijalnih gostiju na izvođenju hit predstave u glavnom gradu Austrije, pozvana od strane ekipe na čelu sa Milošem Bikovićem.

Dragana je bila gost i na beogradskom izvođenju predstave "Laž", a tom prilikom su otpočeti i dogovori da se deo filma "Južni vetar 3" snima u dvorcu u vlasništvu pevačice.

Dok se za "Južni vetar" već znaju neki detalji, iznenađenje za Draganu bila je informacija da je trenutni hit film "Megdan" obogaćen njenom muzikom, pa se u jednom delu ovog ostvarenja može čuti muzika njene pesme "Tamo gde je milo moje".

Dragana Mirković je i dalje u centru pažnje, ne samo zbog muzičke karijere već i zbog svojih novih uloga u filmskoj industriji. S obzirom na njene buduće projekte, publici će biti interesantno pratiti kako će se njen talenat manifestovati u novim umetničkim formama.

BONUS VIDEO: