ŠOK-BOMBA SNEŽANE ĐURIŠIĆ PRED POČETAK KONCERTA: Ceca otkazala dolazak, Dragana Mirković odmah reagovala! (VIDEO)


IZVOR: G. D. / M. I. - 14.10.2024 | 20:09


Snežana Đurišić otkrila zašto Ceca večeras neće biti gost na njenom koncertu.

Foto: ST/Dragan Kadić, e-stock/ Časlav Vukojičić, ATA Images
ŠOK-BOMBA SNEŽANE ĐURIŠIĆ PRED POČETAK KONCERTA: Ceca otkazala dolazak, Dragana Mirković odmah reagovala! (VIDEO)

Poznata pevačica Snežana Đurišić nije krila zadovoljstvo povodom svog jučerašnjeg koncerta u MTS Dvorani. Pevačica, koja večeras ponovo nastupa u istom prostoru, podelila je svoje utiske ekskluzivno za Republiku.

Snežana Đurišić je istakla da je izuzetno zadovoljna svojim nastupom, posebno ističući zadovoljstvo sa muzičke strane i reakciju publike. Njena reakcija na koncert bila je toliko emotivna da je čak istakla kako nije mogla da se suzdrži od suza na kraju večeri. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Nisam uspela da se suzdržim, rasplakala sam se na kraju večeri. Potekle su suze i neka su. Nisam od tih koji se rasplaču na početku koncerta, jer sam skoncentrisana na pevanje, ali svakako taj vrisak koji se dogodi kada izađete na scenu... To je veličanstveno.

Snežana Đurišić otkrila je i imena večerašnjih gostiju, među kojima su se našli Sandra Mladenović, Radiša Urošević, Dragana Mirković i kulturno društvo "Stevan Štrbac". Njihovo prisustvo dodatno je doprinelo posebnom šarmu večerašnjeg događaja. Ipak, mnoge je iznenadila informacija da Svetlana Ceca Ražnatović neće biti gošća večeras, iako je najavljeno.

- Ma, to su maliciozni komentari... Ceca se razbolela, zato neće večeras biti gost, trebalo je da bude moj gost u loži - priznala je Snežana Đurišić za naš portal i otkrila ko je njen najveći kritičar.

- Moja mama je moj najveći kritičar, a ona je bila oduševljeni. Moji roditelji su bili strogi, ali pravični, a ja sam im na tome posebno zahvalna.  

BONUS VIDEO: