OTAC MU UBIO ČOVEKA! Milan Stanković se tada jedva nosio traumom zbog roditelja! Jedva govorio o strašnom događaju koji se desio kad je bio mlad!


IZVOR: Republika/ D. L. - 15.10.2024 | 16:05


Iako je prošlo mnogo godina od očeve smrti, Milan je priznao da bol za ocem nikada nije utihnula.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
OTAC MU UBIO ČOVEKA! Milan Stanković se tada jedva nosio traumom zbog roditelja! Jedva govorio o strašnom događaju koji se desio kad je bio mlad!

 

Foto: instagram.com/milanstankovic

Milan Stanković

 

Milan Stanković, poznati pevač, decenijama je čuvao svoju intimnu porodičnu tragediju. Sa samo četiri godine izgubio je oca, koji je preminuo u zatvoru zbog ubistva kolege iz pekare. Milan je retko govorio o ovoj bolnoj temi, ali je jednom prilikom podelio svoje sećanje na oca i osećaj inferiornosti koji je pratio njegovo odrastanje bez očinske figure.

- Imao sam samo pet meseci kada je moj otac otišao u zatvor. Zato ga se i ne sećam, ali kroz glavu mi prolaze slike iz poseta. Nikada nisam imao osećaj da imam tatu, već nekog teču koga sam povremeno viđao. Moj otac je zbog nekog duga ubio izvesnog čoveka s kojim je radio u pekari. Posle pet i po godina saopštili su nam da je pao sa skele i poginuo, ali ne verujem u to. Mislim da se radi o krvnoj osveti - rekao je tom prilikom pevać za medije. 

Foto: instagram.com

Milan Stanković

 

Iako je prošlo mnogo godina od očeve smrti, Milan je priznao da bol za ocem nikada nije utihnula. Izjavio je da ne voli da priča o ovoj temi jer postaje još bolnija kada se iznosi u javnost. Za njega, ovo nije samo medijska priča, već duboka rana koja nikada neće zarasti.


Vršnjačko nasilje i borba za opstanak


Pored porodične tragedije, Milan je takođe bio žrtva vršnjačkog nasilja tokom školskih dana. Iako su ga vređanja, zlostavljanje i izbacivanje iz društva ozbiljno pogodili, on ističe da ga je to ojačalo i naučilo važnosti zaštite slabijih. Milan je pronašao utočište u svojoj sobi, gde je kroz glumu i scenske nastupe mogao da bude ono što zaista želi.

Milan Stanković, pevač koji je prošao kroz teške životne izazove, uspeo je da pronađe snagu da se izbori sa svojim ličnim tragedijama i postane poznata ličnost koja inspiriše druge svojom muzikom i životnom pričom.

BONUS VIDEO: