POZNATI PEVAČ IMAO SAOBRAĆAJNU NEZGODU: Zakucao se u kamion, otkriveno u kakvom je stanju! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 15.10.2024 | 15:15


Adi Šoše doživeo veliki peh!

Foto: F.S./ATAImages
POZNATI PEVAČ IMAO SAOBRAĆAJNU NEZGODU: Zakucao se u kamion, otkriveno u kakvom je stanju! (FOTO)

Adi Šoše, "Zvezda Granda" koja dolazi iz Mostara, imao je juče saobraćajnu nezgodu. On je udario u kamion, pri čemu je njegov auto oštećen. Adi je ovo otkrio na konferenciji koju je organizovao povodom dva koncerta, koja je zakazao u MTS Dvorani.

- Ja se ne snalazim u gužvama, pa mi se desio peh, ali sada je sve u najboljem redu - otkrio je Adi, prenosi "Pink.rs".

Foto: F.S./ATAImages

Adi Šoše otkrio da je imao saobraćajnu nezgodu

KO JE ADI ŠOŠE?

Mladi pevač prvi put je ostao poznat široj javnosti kada je učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda" gde je došao gotovo do samog kraja. No, iako nije ušao u finale, zapao je za oko Aleksandru Miliću Miliju, koji ga je angažovao kao pevača u grupi Miligram umesto Alena Ademovića.

- Alenu je istekao ugovor i nije bilo u planu da ostaje duže u Miligramu. On je vrlo specifičan vokal i sve što sam mogao da snimim s njim bilo je svakako više od onoga što sam planirao. U kontaktu smo i dalje. Adi je neverovatan vokal. On je bio u 'Zvezdama Granda', ali nije imao ugovor s njima i kad je izašao iz takmičenja, poslali su ga kod mene. Stalno su mi ga slali i na Instagram, a kad sam shvatio ko je, oduševio sam se - rekao je Mili na svojevremeno.

Inače, zgodni Mostarac je završio je srednju ekonomsku školu i građevinski fakultet, a pored pevanja svira i gitaru. Uzori su mu bili Toše Proeski, Oliver Dragojević i Zdravko Čolić.

Foto: F.S./ATAImages

Adi se proslavio u "Zvezdama Granda"

BONUS VIDEO: