MILICA TODOROVIĆ GRCALA U SUZAMA NA PROMOCIJI NOVE PESME! Pevačica zajecala pred svima zbog TEŠKOG životnog perioda!


IZVOR: Republika/M. I. - 15.10.2024 | 17:00


Milica Todorović otkrila kroz šta je prošla i kako je nastala pesma "33".

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MILICA TODOROVIĆ GRCALA U SUZAMA NA PROMOCIJI NOVE PESME! Pevačica zajecala pred svima zbog TEŠKOG životnog perioda!

Danas je pevačica Milica Todorović organizovala druženje sa novinarima povodom promocije svoje nove pesme "33". 

 - Otkriću vam nešto, Braja me skoro zvao i pitao da li će izaći pesma do moje trideset šeste godine. (smeh) Ova pesma nastala je 12. oktobra prošle godine. Dan pred moj 33. rođendan. Ja sam godinu dana čekala da je snimim jer je kod ljudi sa kojima sarađujem uvek gužva i svi čekaju. Kod njih i Ceca čeka – kazala je pevačica.

 - Ova ogrlica koju nosim. Privezak "33“. To mi je kupio jedan divan drug iz Hrvatske. Ovo je prelepo i predivno i obećala sam da ću ovo staviti za druženje sa vama. I eto, nosim ga – priznala je ona. 

POGLEDAJ GALERIJU

 

Milica je priznala da je iza nje težak životni period, sa mnogo padova i izazova. Otkrila je da je bila u medijskoj ilegali, te da je najteže bilo odgovarati na pitanja o neaktivnosti i nedostatku novih pesama. Međutim, sada se oseća mnogo bolje i puna je nove energije.

 - Bilo je svega i svačega. Bilo je dosta padova. Najteže mi je bilo kada me kolege i prijatelji pitaju, što nisam više aktivna i što ne snimam, a moja duša ne može. Želela sam da se povučem, nije mi bilo ni do čega, ali onda se desila ova pesma i eto. Puna sam nove energije i kosu sam skratila kao što možete da vidite, a kad žena uradi takvu promenu znači da je bolje – ispričala je Milica za Grand i rasplakala se. 

BONUS VIDEO: