PITALI SMO DESINGERICU KADA JE POSETIO POZORIŠTE, A NJEGOV ODGOVOR JE ŠOKANTAN: Evo gde je završio reper! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 15.10.2024 | 22:00


Desingerica ponovo šokirao javnost.

Foto: ST/Dragan Kadić
PITALI SMO DESINGERICU KADA JE POSETIO POZORIŠTE, A NJEGOV ODGOVOR JE ŠOKANTAN: Evo gde je završio reper! (VIDEO)

Večeras je u bioskopuu premijerno prikazan domaći film "Prva klasa - pun gas", a među brojnim poznatim ličnostima koje su prisustvovale ovom događaju našao se i reper Dragomir Despić Desingerica u pratnji supruge Nevene. Desingerica je izjavio da najviše voli da gleda domaće filmove, ali je takođe otkrio da bi se upustio u glumačke vode pod određenim uslovima.

Foto: ST/Dragan Kadić

Desingerica sa suprugom Nevenom

 

Na pitanje da li bi se upustio u glumačke vode, reper je odgovorio sa dozom humora. Ovo iznenađujuće otkriće sigurno će izazvati interesovanje javnosti, posebno zbog Desingericine popularnosti kao repera.

 

- Nisam se spremio za ovo. Hteo sam da dođem da gledam neki horor i onda sam se setio da ne mogu da izbegnem ovo. Ali dobro, ja najviše volim da gledam naše filmove - rekao je reper, pa otkrio kada planira da se oproba u svetu glume: POGLEDAJ GALERIJU

- Kada me dobro plate, šalim se. Biće nešto. Glumio bih u našim filmovima, nešto realistično da bude.

Na pitanje kada je poslednji put bio u pozorištu, Desingerica je šokirao svojim odgovorom:

- Kad sam bio u pozorištu? Bio sam u kabareu, ali to nije pozorištu, bio sam u bordelu... Šalim se... Bio sam tamo, ono, kako se zove, Slavija, bio sam tamo i bio je do j*ja! I sad ću ići u Odeon, kod Mitrovića, to mi je gas - rekao je Desingerica.

Podsetimo, nedavno je Dragomir Despić Desingerica bio akter incidenta gde se potukao sa grupom muškaraca. Očevici su se oglasili nakon incidenta i istakli da on ne govori istinu, a reper je na ovo imao spreman odgovor: "Zašto ne puste snimak s nadzornih kamera ako ga imaju?! Ne mogu sa lažovima i seljanima da se 'mačujem'." Desingerica je odlučan u tome da pokaže istinu o ovom incidentu i nada se da će to biti razjašnjeno kada slučaj bude završen.
 

BONUS VIDEO: