RELJA IZ CRNOG CERAKA NAPAO KARLEUŠU ŽESTOKO, PA PROZVAO DEINSGERICU: "Ona nije strašna, sve se videlo kod Bake Praseta" (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 15.10.2024 | 22:30


Reper žestoko prozvao Jelenu Karleušu!

Foto: Republika TV
RELJA IZ CRNOG CERAKA NAPAO KARLEUŠU ŽESTOKO, PA PROZVAO DEINSGERICU: "Ona nije strašna, sve se videlo kod Bake Praseta" (VIDEO)

Reper Relja, član popularne grupe Crni Cerak, otkrio je sve detalje o svojoj karijeri uoči premijere filma "Prva klasa Pun gas". Ovaj talentovani muzičar podelio je sa nama svoje iskustvo u muzičkoj industriji i otkrio šta ga je inspirisalo da se bavi muzikom.

Relja je istakao da je muzika oduvek bila njegova strast i da je od malih nogu sanjao o tome da postane uspešan pevač. Sa grupom Crni Cerak postigao je značajan uspeh na domaćoj sceni, a sada se sprema da se oproba i u svetu filma.

Foto: Republika TV

Relja Crni Cerak o Jeleni Karleuši

 


Kada je reč o saradnji sa kolegama iz muzičke industrije, Relja je istakao da bi voleo da sarađuje sa mnogim pevačima, ali da postoji jedna izuzetak - Jelena Karleuša. Na pitanje novinara da li bi voleo da snimi duet sa Karleušom, Relja je jasno stavio do znanja da to nije njegova želja.

- Iskreno, moj komentar će da bude, da ako je ona to stvarno što priča da jeste, a nije, onda je trebalo da uzme. Nemam preterano mišljenje... Kod Bake se videlo da ona nije toliko strašna, kao što se predstavila. Ne bih radio njoj pesmu, onda bih sam sebi uskočio u stomak. Ne bih sa njom ništa radio! 

Relja je takođe izneo svoje mišljenje o reperu Desingerici i njegovim kontroverznim nastupima. Pevač je istakao da svako ima pravo na svoj umetnički izraz, ali da je važno da se to radi sa odgovornošću i poštovanjem prema publici i kolegama iz industrije.

Foto: Republika TV

Relja Crni Cerak o Desingerici

 

- Ne bih da Desingerica kupuje slavu, imamo različite karijere, mi smo malo duže sve to radili tu fan bazu i naš talas, nismo sve i odmah preko noći. On se drugačije bavi poslom, to što radi, radi najbolje od svih. Možda i ima u tome smisla, da kada je došao obesmislio. Ali ne vidim nas dvojicu kao konkureciju - rekao je Relja. 

Uoči premijere filma "Prva klasa Pun gas", Relja je pokazao da je više od samo pevača - on je umetnik sa jasnim stavovima i velikim potencijalom za uspeh u različitim granama zabave. S nestrpljenjem očekujemo njegovu buduću karijeru i nove projekte koji će nas oduševiti i inspirisati.

BONUS VIDEO: