PEVAČICA OTKRILA ISTINU O EMI RADUJKO! Obelodanila veliku tajnu o VATRENOJ PLAVUŠI! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 15.10.2024 | 23:00


Pevačica Indođija otkrila da bi snimila duet sa Emom Radujko!

Foto: ST/Dragan Kadić
PEVAČICA OTKRILA ISTINU O EMI RADUJKO! Obelodanila veliku tajnu o VATRENOJ PLAVUŠI! (VIDEO)

 

 

Večeras je na premijeri filma "Prva klasa - Pun gas" poznata pevačica Indođija izazvala veliku pažnju svojom pojavom. Osim što je privukla pažnju svojim glamuroznim izgledom, Indođija je izjavila da bi volela da snimi duet sa Jelenom Karleušom, ističući da bi njihov muzički spoj bio iznenađujući i osvežavajući za domaću muzičku scenu.

Indođija je istakla da veoma ceni muzički rad Jelene Karleuše i da bi volela da sarađuje sa njom na zajedničkoj pesmi. Izrazila je uverenje da bi njihov spoj donio nešto novo i drugačije, te da bi publika bila prijatno iznenađena njihovom saradnjom. POGLEDAJ GALERIJU

- Pa, s obzriom da smo jedine na sceni, ona i ja smo dva različita žanra, ima svoj stil, svoj karakter koji datira još od davnina, prosto, neko ko je baš reper, reper to je ona, ja sam razlonika, ja pravim trep, rep muziku, sad sam prešla u drugi pravac, koji prija mom karakteru, volim da plešem, u principu volim da eksperimentišem - rekla je Indođija.

Tokom večeri, Indođija je dala svoje mišljenje o koleginici Emi Radujko ističući da je reč o talentovanoj pevačici koja zaslužuje veću pažnju javnosti. 

Foto: Instagram.com

Ema Radujko Instagram

 

- Zašto da ne? Ja Eminu obožavam, ona mi je med, ona je više kao vizuelni artist, sjajno joj ide, mnogo se trudi, kapiram zašto ljudi imaju predrasude, ali ona je vredna devojka, i te kako ima talenta i izgradi će veliku karijeru.

Takođe, pevačica Indođija se osvrnula i na reperku Mimu Mercedes, ističući da ceni njen muzički rad i energiju koju donosi na scenu.

Foto: ST/Dragan Kadić

Mimi Mercedes na promociji 

 


U zaključku, večerašnja premijera filma bila je prilika da Indođija podeli sa javnošću svoje planove za budućnost, ali i da iznese svoje stavove o koleginicama iz muzičke industrije. Ostaje da vidimo da li će želja za duetom sa Jelenom Karleušom postati stvarnost, kao i kako će se dalje odvijati karijera ove talentovane pevačice.

BONUS VIDEO: