OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA DEJANOM PANTELIĆEM! Važio je za omiljenog VODITELJA, zbog bolesti je NESTAO iz javnosti (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 16.10.2024 | 11:30


Evo čime se sada bavi omiljeno TV lice!

Foto: printscreen/Prva TV
OTKRIVENO ŠTA SE DEŠAVA SA DEJANOM PANTELIĆEM! Važio je za omiljenog VODITELJA, zbog bolesti je NESTAO iz javnosti (FOTO)

Nakon tri decenije uspešne karijere na televiziji, omiljeni TV voditelj Dejan Pantelić odlučio je da se povuče sa malih ekrana. Poznat po vođenju emisije "150 minuta" na Prvoj televiziji, Pantelić se krajem prošle godine oprostio od svoje vernu gledalačke publike.

- Ovo je poslednji put da vam kažem: Ostanite uz Prvu i uz emisiju "150 minuta", i da ćemo se gledati ponovo - rekao je tada Pantelić.

Foto: printscreen/Prva TV

Dejan Pantelić napustio male ekrane

Iako je nagovestio da se neće u potpunosti odreći televizije, Pantelić je otkrio da sada radi iza kamere, kako je otkrio u jednoj svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

- Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... Trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mesto iza kamera. Hvala što brinete - navelo je poznato TV lice tada.

Foto: printscreen/Prva TV

Dejan Pantelić važio je za omiljenog voditelja

Inače, ubrzo je otkriveno da je Pantelić sada u režiji, što mu očigledno prija i savršeno leži. Njegova nova televizijska kuća je "B92", a zaposleni su oduševljeno dočekali Dekija. Naime, na društvenoj mreži Instagram, pojavila se fotografija Pantelića sa kolegama sa radnog mesta, što je oduševilo mnoge. Nema sumnje da se sa novim kolektivom sjajno zabavlja iza kamera, a fanovi se raduju što će im omiljeni voditelj i dalje biti prisutan u televizijskom svetu, iako na drugačiji način.

Foto: printscreen/instagram

Dejan Pantelić sada radi "iza kamere"

Podsećanja radi, voditelj Dejan Pantelić je 2012. godine saznao da boluje od tumora krajnika, zbog čega se mesecima lečio u inostranstvu, gde je i operisan. Kako je sam ispričao u borbi sa opakom bolešću, iz koje je izašao kao pobednik, velika podrška mu je bila supruga Miona, koja je inače devet godina mlađa od njega.

U tim trenucima čovek samo razmišlja o porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga. Iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan i supruzi ostavim toliki teret da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove - iskreno je govorio Pantelić za Story.

Foto: instagram printscreen

Dejan Pantelić sa suprugom Mionom

Nas dvoje smo toliko bliski da neke stvari rešavamo bukvalno pogledom. Sazrevamo i rastemo zajedno sa našim klincima. Koliko god da mi je ponekad teško, srećnim me čini što ona i ja decu vaspitavamo onako kako su to radili naši roditelji. Važno nam je da budu stvarno dobri ljudi, da pomažu drugarima, da nisu agresivni, da se sa osmehom nose sa svime u životu, i to nije stereotip, zaista tako mislimo. Svojoj deci smo najbolji prijatelji, ali s autoritetom. Pomaže nam i to što smo Miona i ja mladi duhom, kao da smo juče izašli iz školskih klupa, znamo sve fore i fazone - iskakao je svojevremeno poznati voditelj za Gloriju.

Foto: printscreen/youtube.com

Dejan Pantelić pobedio opaku bolest

BONUS VIDEO: