NAŠA PEVAČICA SE UMALO NIJE UDAVILA: Tada je ispala iz čamca, a koleginica je SPASLA od POPLAVA!


IZVOR: Republika/M. P. - 16.10.2024 | 16:00


Slađa Alegro otvorila dušu o najvećoj traumi!

Foto: Sharan Concept
NAŠA PEVAČICA SE UMALO NIJE UDAVILA: Tada je ispala iz čamca, a koleginica je SPASLA od POPLAVA!

Pevačica Slađa Alegro otkrila je svojoj koleginici Svetlani Ceci Ražnatović u njenoj emisiji da ima veliki strah od vode, a traumu vuče od malih nogu.

- Kod mene je jedan posebno izražen strah od vode. Ne samo velikih voda poput mora i okeana, već i kade - otkrila je Slađa i dodala:

Foto: Youtube.com Grand printscreen

Slađa Allegro vuče traume iz detinjstva

- Kada sam bila mala, doživela sam traumatično iskustvo koje je oblikovalo moj strah. Ispala sam iz čamca i skoro se udavila. To mi je ostavilo duboko usađenu traumu koju, nažalost, nikada nisam uspela da izlečim. Mnogo mi je žao što nisam uspela da se suočim s tim - emotivno je ispričala na "Blic TV".

Njen strah od vode samo se pojačao tokom poplava u Obrenovcu 2014. godine.

- Tokom poplave, voda je stigla do četvrtog sprata stambene zgrade u kojoj živim. Zbog straha, bila sam u panici. Ceca me je zvala i rekla da lociram svoju poziciju kako bi mogla da pošalje pomoć po mene i stvarno, Ceca mi je i poslala pomoć - ispričala je Slađa.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ceca je pomogla Slađi Allegro

Pevačica je svojemreno ispričala da ju je pogodila smrt oca i da nakon ove tragedije nije mogla da prođe pored zgrade u kojoj je on živeo.

- Kad je tata umro, od tog trenutka više nikada nisam kročila u taj stan. Nakon što se tragedija desila, mama je odmah ušla u proceduru sa papirima kako bismo prodali tu nekretninu. Nismo mogli više da budemo tu. Nisam upoznala čak ni nove stanare koji su se doselili nakon svega. Nisam mogla ni da prođem pored zgrade u kojoj je bio - rekla je pevačica s knedlom u grlu. 

BONUS VIDEO: