MARIJA ŠERIFOVIĆ GORI OD BESA! Najavljen neviđeni HAOS na snimanju "Zvezda Granda", pevačica se ozbiljno naoštrila!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.10.2024 | 17:30


Marija Šerifović ne želi da komunicira ni sa kim.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
MARIJA ŠERIFOVIĆ GORI OD BESA! Najavljen neviđeni HAOS na snimanju "Zvezda Granda", pevačica se ozbiljno naoštrila!

Danas se na Košutnjaku nastavlja snimanje najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a među prvima je stigla popularna pevačica Marija Šerifović, koja nije imala vremena da porazgovara sa prisutnim novinarima, već je samo izjurila iz automobila. Uz užurbani tempo, ona je izašla iz svog automobila i obratila se okupljenim medijima. Fotografi su zabeležili njen dolazak, a Marija je samo proletela pored novinara, kako prenosi Grand. Kada su je pitali zašto toliko žuri, ona je odgovorila nervoznim tonom da je "u ludnici", pre nego što je uletela u studio u kojem se odigravaju snimanja emisija.

Ovaj događaj izazvao je znatiželju javnosti i postavio pitanje da li je nešto iznerviralo Mariju Šerifović ili je to bio samo njen dan.  POGLEDAJ GALERIJU

 

 

Inače, pevačica Marija Šerifović nedavno je gostovala u podkastu muzičara Elvira Lakovića Lake, gde je otkrila nekoliko intimnih detalja iz svog privatnog života, među kojima je i informacija o tome da je nedavno odradila DNK test kako bi saznala više o svom genetskom nasleđu. Tokom razgovora, Marija je istakla da je odlučila da proveri svoje gene, te da je tom prilikom saznala moguće zdravstvene predispozicije.

- Kada radite taj DNK report (izveštaj prim. aut), ja sam dodala još malo dolara da mi se provere potencijalne stvari vezane za bolesti. Stoji mi da ću možda da fasujem alchajmer - objasnila je ona. 

BONUS VIDEO: