VODITELJKA PINKA PORUČILA DA NIJE LOŠE PREPUSTITI SE STRASTIMA: Progovorila o vezi bez obaveza, pa otkrila ŠOK detalje!


IZVOR: Republika/M. I. - 16.10.2024 | 18:30


Sanja Marinković naglasila da veza bez obaveza nije greh.

Foto: ATA Images
VODITELJKA PINKA PORUČILA DA NIJE LOŠE PREPUSTITI SE STRASTIMA: Progovorila o vezi bez obaveza, pa otkrila ŠOK detalje!

Sanja Marinković, poznata voditeljka, nedavno je otkrila tajnu svog prirodnog izgleda i podelila svoje stavove o iskušenjima i vezama bez obaveza. Jedan od ključnih faktora za održavanje prirodnog izgleda, prema rečima Sanje Marinković, jeste ishrana. Ona ističe da mnogi ljudi imaju problem sa prejedanjem, ali da je važno uspostaviti balans u ishrani kako bi se očuvalo zdravlje i lepota.

Kada je reč o iskušenjima u ljubavi, Sanja otvoreno govori o svojim stavovima. Ona ističe da je važno da žena bude zadovoljna, čak i ako to podrazumeva neka iskušenja koja možda nisu u potpunosti moralno opravdana. Smatra da veze bez obaveza nisu loše ukoliko život žene čine lepšim, ali ističe da je bitno da to ne pravi razdor u duši žene.

Foto: RTV PInk

Sanja Marinković

 

- Dokle god to ne pravi razdor u duši jednoj ženi, onda je sve to prihvatljivo, osim ako nije reč o prevari, ako je ženi neophodna ta se*sualna satisfakcija, onda nemam ništa protiv toga - rekla je voditeljka i dodala:

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Marinković

 

- Smatram da veza bez obaveza nije greh ukoliko je žena slobodna i muškarac slobodan, pa imaju neku vrstu dogovora. Danas je to moderno, novi ljubavni odnosi. Kada sam odrastala to je bilo apsolutno nepojmljivo, danas su okolnosti takve da ako je žena slobodna, zadovoljna, ako nema stalnu vezu nije loše da se prepusti nekim strastima, ako joj to čini život lepšim. Ne mogu da kažem da je to uvek emotivno dobro za ženu i  da to ne boli, ali ako ona u tome traži neku vrstu zadovoljstva, što da ne. Svakako je bolje da svako od nas ima nekog emotivnog partnera za svaki dan -zaključila je Sanja za Kurir.

BONUS VIDEO: