ČOLA ĆUTI KAD PRIČAJU DA IMA SINA! Njegov navodni naslednik poručio: "Skupo će mi platiti, tražiću alimentaciju za sve ove godine" (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 16.10.2024 | 20:00


On bi voleo da snimi duet sa Zdravkom Čolićem kako bi pokazali da li zaista liče i vizuelno i vokalno.

Foto: ATA Images
ČOLA ĆUTI KAD PRIČAJU DA IMA SINA! Njegov navodni naslednik poručio: "Skupo će mi platiti, tražiću alimentaciju za sve ove godine" (FOTO)

Pevač Amir Kazić Leo često je bio u situaciji da ga porede sa jednom od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima Zdravkom Čolićem.

Naime, njihova sličnost mnogima je bila toliko upadljiva da se pronela priča da su njih dvojica otac i sin.

Međutim, iako se spekulisalo o tome da bi Čola mogao biti njegov otac, Amir je to demantovao, ističući da mu imponuje povezivanje sa vrhunskim pevačem kakav je Zdravko Čolić, ali da ipak nisu u krvnom srodstvu.

Foto: Youtube.com pritnscreen

Amir Leo Kazić progovorio o glasinama da je Čolin sin

U jednom intervjuu za hrvatske medije, Leo je izjavio da bi voleo da snimi duet sa Čolom kako bi pokazali da li zaista liče i vizuelno i vokalno.

Takođe, istakao je da je Čola samo 14 godina stariji od njega i da mu biološki ne može biti otac. Uz to, izrazio je čuđenje zbog Čolinog ćutanja povodom ovih glasina, što su neki iskoristili kao dodatni materijal za spekulacije.

- Rekao sam da će mi Čola to skupo platiti, da ću tražiti alimentaciju za sve ove godine - našalio se jednom prilikom Leo za hrvatske medije, pa dodao:

- Da sam na njegovom mestu snimio bih duet, da pokažemo jesmo li doista toliko slični i vizuelno i vokalno ili nismo. Čola je od mene stariji samo 14 godina i ne može da mi bude tataNe razumem zašto Čola ćuti, a svi o tome pričaju. Da sam na njegovom mestu zagrlio bih ga, slikao se i ljudi bi zaćutali.

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić se ne oglašava o navodima da mu je Leo sin

Inače, Amir Kazić Leo proslavio 35 godina je u braku sa svojom suprugom Bibom, koja izbegava medijsku pažnju.

Leo često ističe da je Biba genijalna i da je njegov najveći kritičar. 

BONUS VIDEO: