OVO NISTE ZNALI O ODNOSU MINE I ŽELJKA: Joksimovićeva ćerka iz prvog braka konačno OTVORILA DUŠU!


IZVOR: Republika/M. P. - 17.10.2024 | 11:00


Atraktivna brineta progovorila o svom odrastanju!

Foto: instagram.com/minajokssimovic
OVO NISTE ZNALI O ODNOSU MINE I ŽELJKA: Joksimovićeva ćerka iz prvog braka konačno OTVORILA DUŠU!

Mina Joksimović, ćerka poznatog muzičara Željka Joksimovića, govorila je o odrastanju pored poznatog oca. Ona je krenula očevim stopama i bavi se muzikom. Iako je bila svesna očeve popularnosti, kako kaže, odrastala je kao i sva druga deca.

- Odrastala sam kao i sva druga deca. Iako sam bila svesna očeve popularnosti i velikog uspeha, nikada se zbog toga nisam smatrala posebnom niti drugačijom. Tata je uvek bio tu za mene kroz moje odrastanje i trudio se da me usmerava ispravno, i životno i poslovno - rekla je Mina.

Priznala je i da li je imala neke privilegije zbog činjenice da joj je Željko Joksimović otac.

- Ne, baš suprotno. Završila sam državne škole i muzičku akademiju. Nikada nisam imala privilegije, niti su mi se vrata otvarala zbog mog oca. Roditelji su me učili da se za sve moram izboriti sama, a oni su uvek tu da me podrže ili mi pomognu. Naravno, bilo je i trenutaka kada sam se susretala s poteškoćama upravo zbog poznatog oca, od pojedinih profesora ili vršnjaka, ali sve je to sada iza mene - istakla je ona.

Kazala je i da li se suočila s pritiskom zbog javnosti.

- Sigurno postoji određeni pritisak, ali to je nešto na šta sam navikla i na šta se ne obazirem previše. Usmerena sam na svoj rad i verujem da, kada verujete u ono što radite i marljivo radite na tome – rezultati dolaze sami. Moj cilj je da gradim karijeru u skladu sa svojim vrednostima i vizijom. Vidim se u svemu što je povezano s muzikom. Već radim u studiju, komponujem, pišem pesme, produciram - a uskoro ću predstaviti javnosti nešto svoje - ispričala je za Net.hr.

Foto: instagram.com/minajokssimovic

Željko i Mina

- Predrasude su neizbežne, ali uvek sam verovala da rad govori sam za sebe. Sve što sam postigla rezultat je mog truda i rada, i na to sam jako ponosna. Privatni život za mene je upravo to - privatan. Prirodno nisam osoba koja voli da podeli takve stvari s javnošću. I tako će sigurno ostati - dodala je lepa Mina.

Osvrnula se i na saradnju sa Željkom.

- Svaki dan radim s ocem u studiju i još učim od njega. Svako od nas radi na svojim projektima. Nedavno je bio gost u mojoj autorskoj emisiji, koju sam napravila kao deo magistarskog rada, što mi je posebno drago -  ispričala je za pomenuti medij i otkrila koji su njeni ciljevi:

- Dugoročno, želim da nastavim da se usavršavam u svojoj profesiji. U muzici proces učenja i usavršavanja traje ceo život. Inspiraciju pronalazim u svakodnevnom životu, knjigama, filmovima i ljudima koji me okružuju.

BONUS VIDEO