SEKA ALEKSIĆ UDARILA NA KOLEGE! Pevačica progovorila BESNA KAO RIS, nije više htela da ćuti - ovo se KRIJE od javnosti!


IZVOR: Republika/P. R. - 17.10.2024 | 09:40


Izjava folkerke izazvala veliku pažnju!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
SEKA ALEKSIĆ UDARILA NA KOLEGE! Pevačica progovorila BESNA KAO RIS, nije više htela da ćuti - ovo se KRIJE od javnosti!

Pevačica Seka Aleksić nedavno je izrazila svoje mišljenje o lažnim životima koji se promovišu na društvenim mrežama. U jednom gostovanju, folkerka je istakla da su mnoge stvari koje javne ličnosti plasiraju na platformama poput "Instagrama" i "Fejsbuka" zapravo zabluda i laž.

Naime, Seka je u svom izlaganju koje je privuklo veliku pažnju javnosti istakla da je često ono što se vidi na društvenim mrežama daleko od stvarnosti. Kao primer, naglasila je da je normalno da dete nosi istu trenerku u školu nekoliko dana pre nego što je isprlja, dok su svakodnevno menjanje skupih odevnih kombinacija koje promovišu javne ličnosti daleko od realnosti.

 - Normalno je da jedno dete nosi trenerku tri dana u školu dok je ne isprlja, pa onda kad je isprlja, opere mama, pa opet se osuši, pa idemo ponovo. Nije normalno da svaki dan menjaš garderobu. To, deco, nije normalno. Nije, ljudi, normalno da gledate javne ličnosti po društvenim mrežama koje reklamiraju sve i svašta, koji reklamiraju preskupe proizvode, šminku, skupe živote, Dubai... To nije normalno, to nije istinit život - odgovorila je ona u podkastu "Why so serious", te dodala:

Foto: Instagram.com

Seka Aleksić udarila na javne ličnosti

- Normalno je da ste kući, da niste u Dubaiju, normalno je da jedete pasulj dva dana ili punjene paprike, musaku ili sarmu, nije normalno da jedete kavijar, gambore, lignje i tako dalje... Svaki dan u Dubaiju na terasi da snimate more, to nije normalno. To su lažni životi!

BONUS VIDEO: