SLAVLJE KOD ROKVIĆA! Marinkova udovica ne skida osmeh (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 17.10.2024 | 10:00


Slavica Rokvić proslavila 60. rođendan uz gala slavlje.

Foto: instagram.com
SLAVLJE KOD ROKVIĆA! Marinkova udovica ne skida osmeh (FOTO)

U krugu prijatelja i najmilijih sinoć je održana proslava rođendana Slavice Rokvić povodom njenih jubilarnih 60 godina. Udovica legende narodne muzike Marinka Rokvića i majka popularnih pevača Nikole i Marka Slavica je priredila gala slavlje u jednom restoranu, gde je ugostila svoje prijatelje.

Foto: Instagram.com

Braća Rokvić zapevala na slavlju

Emotivan nastup sinova Nikole i Marka Rokvića

Na ovoj proslavi sinovi Nikola i Marko Rokvić su se latili mikrofona i majci ulepšali divan dan emotivnim nastupom. Slavica je blistala od sreće i ponosa tokom cele večeri, dok je sve vreme igrala, pevala i nije skidala osmeh. Za ovu priliku izabrala je šljokičavu dugu usku haljinu koja je doprinela njenom sjaju.

Zlatna torta s prskalicama i svećicama

Posebna pažnja je posvećena torti, koja je bila zlatna i na čak dva sprata, ukrašena prskalicama i svećicama. Kada je došlo vreme da oduva svećice, Slavica je slala srca prisutnima i izjavila: "Volim vas sve!"

Foto: Instagram.com

Slavica Rokvić proslavila 60. rođendan

Sve u svemu, Slavica Rokvić je proslavila svoj jubilarni rođendan na spektakularan način i u krugu najmilijih, stvarajući nezaboravne uspomene za sve prisutne.

Inače, krajem avgusta, na Preobraženje Gospodnje, Rokvići su se prisetili pokojnog Marinka.

- Preobraženje Gospodnje! Praznik na koji smo kršteni u našem Bosanskom Petrovcu i duhovno rođeni mama Slavica, Marko i ja!!! Takođe je i moja Bojana krštena na današnji dan 💚 Srećan praznik!!! Radujmo se!!! - napisao je Nikola.

 

 

BONUS VIDEO: