SEKU ALEKSIĆ DOČEKALI NA NOŽ: Pevačicu napali zbog OVE izjave! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 17.10.2024 | 16:30


Njen stav naišao je na oštru kritiku korisnika društvenih mreža!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ
SEKU ALEKSIĆ DOČEKALI NA NOŽ: Pevačicu napali zbog OVE izjave! (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić digla je veliku prašinu u domaćoj javnosti izjavom o lažnim životima koji se promovišu na društvenim mrežama. U jednom gostovanju folkerka je istakla da su mnoge stvari koje javne ličnosti plasiraju na platformama poput Instagrama i Fejsbuka zapravo zabluda i laž.

 - Normalno je da jedno dete nosi trenerku tri dana u školu dok je ne isprlja, pa onda kad je isprlja, opere mama, pa opet se osuši, pa idemo ponovo. Nije normalno da svaki dan menjaš garderobu. To, deco, nije normalno. Nije, ljudi, normalno da gledate javne ličnosti po društvenim mrežama koje reklamiraju sve i svašta, koji reklamiraju preskupe proizvode, šminku, skupe živote, Dubai... To nije normalno, to nije istinit život - odgovorila je ona u podkastu "Why so serious", te dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić

Seka izazvala pometnju svojom izjavom

- Normalno je da ste kući, da niste u Dubaiju, normalno je da jedete pasulj dva dana ili punjene paprike, musaku ili sarmu, nije normalno da jedete kavijar, gambore, lignje i tako dalje... Svaki dan u Dubaiju na terasi da snimate more, to nije normalno. To su lažni životi!

Ipak, mnogi su njenu izjavu dočekali na nož. Njena izjava naišla je na oštru kritiku korisnika društvene mreže Iks, koji je podsetio da je i sama često bila deo sličnih praksi u prošlosti. 

- "A do juče joj je Instagram izgledao kao Temu. Folirantkinja", "Neko ju je odbio za saradnju", "Nema svoje ja, žena priča kako vetar duva" - samo su neki od brojnih komentar. Suudeći po broju komentara i sviđanja, dosta ljudi se složilo, te navelo da njen Instagram profil ima mnogo objava na kojima se može videti da živi veoma glamuroznim životom. Odseda u luks hotelima, krstari jahtom, te jede u renomiranim restoranima. Svojevremeno je reklamirala proizvode za negu, ali i decu, te je, pretpostavlja se, i od toga imala prihode.

BONUS VIDEO: