KILIBARDA POKAZALA KAKO IZGLEDA 12 DANA NAKON POROĐAJA: Marija iznenadila sve objavom (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 17.10.2024 | 17:00


Voditeljka je uvek delila intimne trenutke sa pratiocima.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImage
KILIBARDA POKAZALA KAKO IZGLEDA 12 DANA NAKON POROĐAJA: Marija iznenadila sve objavom (FOTO)

Voditeljka Marija Kilibarda iznenadila je javnost svojom pojavom na društvenim mrežama samo 12 dana nakon što je donela ćerkicu Senju na svet.

Njena kuma podelila je prvu fotografiju voditeljke nakon porođaja, a komplimenti na račun njenog izgleda nisu prestajali da pristižu.

Foto: printskrin instagram

Marija Kilibarda pokazala kako izgleda 12 dana nakon porođaja

Ovaj potez Marije Kilibarde nije iznenadio mnoge, s obzirom na to da je uvek bila otvorena o svom privatnom životu i delila intimne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.


Marija Kilibarda nije krila ni svoje oduševljenje odnosom koji deli sa svojim partnerom Banetom Vučelićem.

Ona je javno isticala da je njen partner zapravo njen najbolji prijatelj, što je za mnoge bilo iznenađujuće i inspirativno.

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva - izjavila je Marija u jednom intervjuu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Ovaj njen stav o partnerstvu kao prijateljstvu izazvao je brojne diskusije i osvojio simpatije mnogih.

Jedna od vesti koja je takođe privukla pažnju javnosti bila je i izbor imena za Marijinu ćerkicu - Senja. Ovo unikatno ime izazvalo je interesovanje i podstaklo rasprave o značenju i poreklu imena. Marija i Bane očigledno su se odlučili za ime koje nosi posebnu simboliku i originalnost, čime su dodatno oduševili svoje pratioce i fanove.

Nakon objave fotografije na društvenim mrežama, komplimenti na račun Marijinog izgleda i brzog oporavka nisu prestajali da pristižu. Mnogi su izrazili divljenje prema voditeljki i istakli da je inspiracija mnogim ženama koje se suočavaju sa izazovima majčinstva. Ova podrška sa društvenih mreža samo je potvrdila koliko je Marija omiljena među svojom publikom i koliko njen životni put inspiriše druge.


BONUS VIDEO: