MILICA PAVLOVIĆ IMALA SUDAR, PEVAČICA KOMPLETNO MODRA! Osvanuli svi detalji incidenta!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.10.2024 | 20:30


Pevačica se vratila sa putovanja, a evo gde je zadobila masnice.

Foto: instagram.com/senoritamilica
MILICA PAVLOVIĆ IMALA SUDAR, PEVAČICA KOMPLETNO MODRA! Osvanuli svi detalji incidenta!

Muzička zvezda Milica Pavlović nedavno je posetila Banja Luku kako bi se pripremila za svoj koncert koji je zakazan za 15. novembar u okviru turneje "Lav". Međutim, povratak u Beograd nije prošao neprimećeno - Milica se vratila sva u modricama, a razlog tome je bila vožnja autoćima u luna parku tokom posete Banja Luci, kako prenosi Blic.

Iako nije vozač, Milica se odlučila da isproba vožnju autićima u luna parku. Nažalost, nespretno manevrišući, završila je sa modricama od sudaranja sa drugim autićima. Ova neobična avantura sigurno će ostati upamćena kao jedno od zanimljivijih iskustava tokom njenog boravka u Banja Luci.

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović

 

Milica će u Banja Luci 15. novembra održati koncert u okviru turneje "Lav", a fanovima je najavila nezaboravni spektakl.

Pesmu sa svog petog studijskog albuma "Lav", Kučketina vizuelno nam je dočarala okružena brojnim devojkama u jednoj hotelskoj sobi. I dalje je tada uživala kao plavuša, a ovo snimanje spota joj je pretpostavljamo bilo najzanimljivije. Vodeći singl sa albuma "Lav", broji preko 28 miliona pregleda na jutjubu.

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

 

- Ja obožavam da su pored mene najlepše moguće žene i svaku ispoštujem kako treba i pomazim i ostanem u kontaktu sa njom, ni momci tih devojaka se ne ljute, šaljivo je rekla Milica, a na pitanje šta kažu devojke kakva je u krevetu, kroz osmeh je rekla: "Nisam dosadna".

BONUS VIDEO: