"Postoje novinari i novinarčići, kao i pevaljke i pevačice": Goca Lazarević opet u svađi sama sa sobom (VIDEO)


IZVOR: Goran DOLJANČEVIĆ - 17.10.2024 | 19:30


Ne imenuje, ali proziva, pa joj đavo kriv kad joj uzvrate udarac!

Foto: Promo SEMUS
"Postoje novinari i novinarčići, kao i pevaljke i pevačice": Goca Lazarević opet u svađi sama sa sobom (VIDEO)

Svečani susret uz prigodan estradno-muzički program, povodom odluke Vlade Republike Srbije o proširenom dejstvu Posebnog kolektivnog ugovora između Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije, Unije poslodavca Srbije i Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije svojim prisustvom uveličale su brojne estradne ličnosti među kojima i Goca Lazarević.

Naime, ona se pojavila u poznatom beogradskom hotelu u centru grada u kome je organizovan ovaj muzički događaj, pa raspalila rafal, ne imenujući nikoga, po svima koji su se ružno poneli prema njoj. 

- Oni koji mene prozivaju, to uopšte nisu ljudi. Neki ti koji me vežu za neke te marginalne ličnosti, kao što postoje pevaljke i estradne umetnice - pevačice, tako postoje i novinari i novinarčići - oplela je Goca, pa poželela da priča o nekim lepšim temama: 

- Svake godine ispoštujem svoj esnaf muzički, dođem ovde da otpevam neku pesmu.

Foto: youtube.com/AmiG Show, Printscreen/TV Happy

Goca Lazarević ne imenuje, ali proziva, Zorica Marković direktno zapuši usta

Podsetimo, Goca Lazarević je nedavno ušla u medijski rat sa Zoricom Marković i drugim kolegama koje se pored, takođe uspešne muzičke karijere, ne libe ni učešća u rijalitiju, kada je na pitanje o svom potencijalnom učešću drsko odgovorila da ona ima uspešnu karijeru i da nema šta da radi u takvim TV formatima.

O čemu pričaš ti? Pored “Vidovdana”, koji je došao do vrha, nema kud dalje, da ja idem u rijaliti - zgranula se Goca na pitanje novinara koje je kasnije u TV gostovanjima nadmeno nazivala "novinarčićima". 

Međutim, Zorica joj u svom stilu uzvratila udarac:

Gordana, nemoj da se foliraš, išla bi ti i te kako u rijaliti, nego te niko nije ni zvao! Nije to prvi put da ona tako k*ki. Gledaj svoja posla, Gordana! Nek ti da Bog još jedan hit kao “Vidovdan”, al' teško bez Zahara! Zvali smo te gugutka, a sad si guska, zbog ove izjave! Gugutkice guskice, lupetaš k’o otvoren prozor! Šta je rijaliti, strašno nešto, a? Pa, svima vam je život rijaliti, ako iko zna, znam ja

Foto: ST/Nemanja Pančić

Etno pevačica Milica Dugalić je aktuelna učesnica "Elite 8"

Sa Markovićkom se tada složila još jedna rijaliti učesnica koja se ostvarila u etno muzici.

- Goco, Zoka je u pravu. Zoka nikada nije rekla nešto što nije, ona je čovek na mestu, ti nisi. Donji deo vrata ti se razvukao kao harmonika, a godnji si zategla i usta su ti ovolika. Neko ko peva "Vidovdan" treba da izgleda tako kako jeste, a ne da se pumpa - poručila je Milica Dugalić, pošto se Lazarevićka pozivala na tradicionalne vrednosti.

U videu na početku teksta možete pogledati kako se i ovom prilikom Lazarevićka ponela prema predstavnicima sedme sile, ali i kolegama, koje nije htela da imenuje, ali ih je u svakom slučaju marginalizovala.

BONUS VIDEO: