BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ DOBIO BLIZANCE, A VEĆ BIO PRADEDA: U osmoj deceni pošto-poto hteo potomstvo sa 32 godine mlađom glumicom (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 17.10.2024 | 23:59


Od troje dece ima šestoro unučadi.

Foto: printscreen/UNA TV
BIVŠI MUŽ SNEŽANE SAVIĆ DOBIO BLIZANCE, A VEĆ BIO PRADEDA: U osmoj deceni pošto-poto hteo potomstvo sa 32 godine mlađom glumicom (FOTO)

Po mnogima, čuveni reditelj Dragoslav Lazić (87) ostao je upamćen i kao bivši suprug proslavljene glumice Snežane Savić (71).

Međutim, malo ko zna da je nakon razvoda od nje pronašao sreću sa 32 godine mlađom suprugom Draganom Turkalj, sa kojom je dobio blizance u 76. godini.

Iako je navodno već bio pradeda kada su mu se rodila deca u braku sa Draganom, ona je otkrila da je njihova borba za potomstvo bila teška i dugotrajna.

Dragana Turkalj je istakla da je uz svog supruga, izuzetno karakternog i čvrstog muškarca, shvatila da ništa nije sramota. Nakon brojnih pokušaja, par je odlučio da krene u akciju vantelesne oplodnje. Iako su pokušaji bili uzaludni, Dragoslav je insistirao da nastave i ne odustaju, dok je Dragana prolazila kroz duboki očaj zbog neuspeha.

Snežana Savić je istakla da ima veoma korektne odnose sa bivšim suprugom i njegovom novom porodicom, te da viđa blizance na ćerkinim i unukinim rođendanima. Ona je naglasila da je u normalnim odnosima sa bivšim suprugom i da se druže u takvim prilikama.

Foto: ATA Images

Iz braka sa Snežanom Savić Lazić ima ćerku Anitu

On je i iz prethodnog braka imao dvoje dece sina i ćerku i upravo je njegov naslednik dobio unuče neposredno pred rođenje Lazićevih blizanaca.


Dragoslav Lazić je definitivno ostavio dubok trag u javnosti, kako svojim rediteljskim ostvarenjima, tako i ličnim životom.

Njegova priča o borbi za potomstvo u poznijim godinama života ostaje inspiracija mnogima.

BONUS VIDEO: