PEVAČ KIVAN NA ŽENE! Zarađuje hiljade i hiljade evra, a ne može da nađe LJUBAV: Samo me ČERUPAJU, ne mogu da izdrže DESET DANA!


IZVOR: Republika/M. P. - 18.10.2024 | 11:00


Mašić se razveo pre 11 godina, jer je žena bila ljubomorna!

Foto: Schutterstock
PEVAČ KIVAN NA ŽENE! Zarađuje hiljade i hiljade evra, a ne može da nađe LJUBAV: Samo me ČERUPAJU, ne mogu da izdrže DESET DANA!

Folk pevač Branko Mašić, koji se proslavio u takmičenju "Nikad nije kasno", ima život na kome bi mu mnogi pozavideli. Pevač kao da je rođen pod srećnom zvezdom, te tvrdi da je za 57 godina svog života svaki svoj talenat dobro naplatio. Kaže da je veliki neradnik, a da je ipak znao kako da za kratko vreme zaradi.

Trenirao je atletiku, džudo, karate, bavio se muzikom i sve je to dobro naplatio.

- Neverovatno sam snažan čovek, mogu auto da prevrnem, to mi je urođeno i tata mi je bio džudista. I ronjenje sam trenirao, bio sam drugi i u šahu na prvenstvu Srbije. Mnogo sam talenata imao u životu i od toga sam pravio velike pare - priznao je Boris Mašić.

Foto: Printskrin grand online

Branko Mašić otkrio koliko zarađuje

Kaže da je sav novac umeo da zaradi brzo, a brzo je i trošio.

- Stotine hiljada evra sam zarađivao, stanove sam menjao kao čarape, a veliki sam neradnik. Volim da ništa ne radim, da samo telefoniram a što više para da zaradim i to mi ide savršeno od početka života - rekao je nekadašnji takmičar i za Grand otkrio koja je caka lake zarade.

- Samo brzo razmišljanje, a tu je i faktor sreće. Ko mnogo radi, nema vremena da zaradi - priznao je Boris.

Iako je imao sreće na poslovnom planu, u ljubavi mu baš i nisu cvetale ruže. Pevač priznaje da tu nije imao sreće u životu, a i dalje je nema.

- Razveo sam pre 11 godina jer je žena bio bolesno ljubomorna na sve moje profesorke pevanja, a pet profesorki solo pevanja sam promenio. Na svaku je bila ljubomorna, posle pete mi je postavila uslov. Uslovila me je – ili ja ili pevanje?! Ja sam rekao pevanje, a ona je otišla od kuće, pobegla… A nikad se nismo ozbiljno posvađali i svi su se krstili kad su čuli zašto je otišla - rekao je Boris.

Kaže da mu nikad neće biti jasno zašto sada već bivša žena nije imala razumevanja za njegovu ljubav prema muzici.

Foto: Printskrin grand online

Branko nema sreće u ljubavi

- Ona je profesor solfeđa, akademski muzičar i da takva žena zabrani mužu da peva… Ne znam, svi su se čudili zbog toga - istakao je Mašić i dodao da ni dan danas ne može da nađe ženu koja će da ga prati.

Kako kaže, svaka žena očigledno samo želi da ga iskoristi.

- Ne mogu da nađem ženu nikako, a pokušavam. Čerupale su me žene i to najlepše svih vremena, ali da je nađem ne mogu. Deset dana ne mogu da izdrže, ja ih zovem vikendašice. Očigledno da ne postoji žena za mene - zaključio je nekadašnji takmičar za Grand.

BONUS VIDEO: