KRISTINU KOVAČ RAZAPELI ZBOG OBJAVE O LIJAMU PEJNU! Šok INFORMACIJA koju je naša pevačica podelila RAZBESNELA javnost! (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 18.10.2024 | 12:00


Društvene mreže se usijale nakon njene izjave!

Foto: Tanjug/ATA Images
KRISTINU KOVAČ RAZAPELI ZBOG OBJAVE O LIJAMU PEJNU! Šok INFORMACIJA koju je naša pevačica podelila RAZBESNELA javnost! (FOTO)

Vest o smrti Lijama Pejna, bivšeg člana benda "One Direction", izazvala je emotivne reakcije širom sveta, a posebno u muzičkoj industriji. Srpska pevačica Kristina Kovač takođe se oglasila povodom ove tragične vesti, izražavajući saučešće i tugu na društvenim mrežama. Međutim, njena objava naišla je na brojne osude na platformi "Iks", gde su korisnici izražavali sumnju u njeno, kako je navela, "prijateljstvo" sa Pejnom.

- Dragi Bože, jadno dete. Da skočiš ili padneš sa 3. sprata. Bili smo prijatelji na "Fejsbuku" na mom stranom profilu, imao je lažno ime... Delovao je kao fino dete, žao mi je što su ga izgleda droga i alkohol skršili - napisala je Kristina na svom Instagram profilu, uz pevačevu fotografiju, što je izazvalo lavinu negativnih komentara.

"Kako možeš reći da ste bili prijatelji kada je koristio lažno ime? To nije prijateljstvo!", "Izgleda da neki samo traže pažnju na ovakav način. To nije fer prema njemu ili njegovoj porodici!", "Hahaha vi bili prijatelji na Fejsbuku, a on imao lažno ime? Pa ovo je hit", samo su neki od komentara na pomenutoj socijalnoj platformi.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Tanjug/AP

Kristina Kovač na meti osuda zbog objave o Lijamu Pejnu

Podsećanja radi, tragična vest o smrti bivšeg člana popularnog benda "One Direction", Lijama Pejna, šokirala je fanove širom sveta. Prema rečima Alberta Kresentija, šefa hitne pomoći Buenos Ajresa, pevač je preminuo odmah nakon pada sa trećeg sprata hotela. Ekipa koja je izašla na teren nije mogla da ga spase, te je samo konstatovala smrt. Povrede koje je zadobio usled pada – uključujući frakturu lobanje i druge teške povrede – sada se navode kao zvanični uzroci pogibije.

BONUS VIDEO: