PRVO OGLAŠAVANJE TOŠETOVE MENADŽERKE, nakon navoda makedonskog novinara!


IZVOR: Republika/M. P. - 18.10.2024 | 15:05


Demanti Ljiljane Petrović, bivše menadžerke makedonskog slavuja!

Foto: e-stock/Miloš Rafailović
PRVO OGLAŠAVANJE TOŠETOVE MENADŽERKE, nakon navoda makedonskog novinara!

Ljiljana Petrović, nekadašnja menadžerka Tošeta Proeskog, oglasila se za Republiku preko advokata da bi demantovala navode koje je o njoj izneo makedonski novinar Zoran Božinovski.

- Objavljene informacije iznete u tekstovima "TOŠE PROESKI BIO U KANDŽAMA ALBANSKE MAFIJE?! Makedonski novinar tvrdi: On je bio lepo lice, PRALI SU NOVAC na njegovo ime!", "ONA JE BILA S TOŠETOM U KOLIMA SMRTI! Čitavu DECENIJU nije mogla da poseti pevačev GROB, tragedija je OSAKATILA za ceo život! (FOTO)" i "TOŠE JE BIO ZLATNA KOKA LANCA MAFIJE: Šok-tvrdnje makedonskog novinara!" u potpunosti su neistinite, paušalne i neutemljene, ovom prilikom zahtevamo da se u budućnosti uzdržite od objavljivanja ovakvih, kao i sličnih, neistinih vesti o našem vlastodavcu (Ljiljani). U slučaju da nakon našeg odgovora nastavite s objavljivanjem neistinitih informacija, ukazujemo da ćemo pokrenuti sva procesna sredstva u skladu sa zakonom, a sve u cilju zaštite prava i insteresa našeg vlastodavca - stoji u saopštenju.

Podsećanja radi, čuveni makedonski pevač Toše Proeski tragično je izgubio život u 26. godini 16. oktobra 2007e, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu u Hrvatskoj. Vesti o njegovoj pogibiji potresle su ceo Balkan, a mnogi ni danas, 17 godina kasnije, ne mogu da se pomire s velikim gubitkom.

BONUS VIDEO: