OVDE JE ROĐENA INDIRA RADIĆ! Pevačica dugo živi u prestonici, a malo ko zna odakle vuče korene!


IZVOR: Republika/ D. L. - 19.10.2024 | 12:00


Nakon očeve smrti, Indira je donela tešku odluku o prodaji porodične kuće u Bosni.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
OVDE JE ROĐENA INDIRA RADIĆ! Pevačica dugo živi u prestonici, a malo ko zna odakle vuče korene!

Pevačica Indira Radić, iako već decenijama živi u srpskoj prestonici, malo ko zna da je rođena u mestu Dragalovci, u Republici Srpskoj. Ovo maleno mesto sa manje od četiri stotine stanovnika ostavilo je neizbrisiv trag na Indirino odrastanje i detinjstvo.

Nakon očeve smrti, Indira je donela tešku odluku o prodaji porodične kuće u Bosni, koja je za mnoge meštane simbol bolnih uspomena. Ova odluka je pokrenula brojne spekulacije i emotivne reakcije u malom mestu koje je obeležilo njen život.

Foto: Instagram.com

Indira Radić

 


Započevši profesionalnu karijeru 1992. godine, Indira Radić je brzo stekla popularnost svojim pesmama za Južni vetar. Nakon prelaska u Grand produkciju, njen duet sa Alenom Islamovićem pod nazivom "Lopov" postao je apsolutni hit. Ovaj uspeh je bio prekretnica u njenoj karijeri koja je kulminirala izdavanjem albuma "Zmaj", koji je osvojio srca fanova širom Balkana.

Foto: ATA Images

Indira Radić

 


Indira Radić je svojom muzikom i pojavom obeležila scenu i postala jedna od najcenjenijih pevačica na ovim prostorima. Njena životna priča, od malenog mesta u Republici Srpskoj do velikih muzičkih pozornica, inspiriše mnoge i ostavlja neizbrisiv pečat na muzičkoj sceni.

Inače, Indira Radić, nakon višegodišnje pauze, od nedavno je počela ponovo da se pojavljuje u javnosti, a sada je otkrila i šta je prouzrokovalo da je tako dugo ne bude na sceni.

Poznata folkerka povukla se iz javnosti posle velikog uspeha u karijeri, pa je bilo potpuno neočekivano da se Indira skloni kad je bila na vrhuncu svoje slave, a upravo to se dogodilo.

Ja sam od života u medijima pobegla, prosto sam morala zato što je to bila jedna velika kulminacija neke teške energije u meni gde sam prosto morala da se odmorim od svega i da se sklonim da bih mogla da negde sačuvam zdrav razum što sam i uspela, hvala Bogu - ispričala je za Skandal Indira. 

BONUS VIDEO: