BRENA, LUKAS I PEJOVIĆ PEVAJU ZA 300.000 EVRA! Estradnjaci podigli cene za doček 2025! Mnogi ŠOKIRANI OVIM CIFRAMA!


IZVOR: Republika/M.G. - 20.10.2024 | 08:00


Ove godine najveći broj zvezda nastupaće u prestonici, a cene su tradicionalno najviše u luksuznim hotelima

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutić/Nemanja Pančić/B.Jovanović/Tamara Plavišić
BRENA, LUKAS I PEJOVIĆ PEVAJU ZA 300.000 EVRA! Estradnjaci podigli cene za doček 2025! Mnogi ŠOKIRANI OVIM CIFRAMA!
Doček 2025. nam se sve više bliži, a naši pevači su već uveliko ugovorili nastupe za koje će biti vrtoglavo plaćeni. Ove godine najveći broj zvezda nastupaće u prestonici, a cene su tradicionalno najviše u luksuznim hotelima.

Foto: Vladimir Lukić

 

Ove godine najveći broj zvezda nastupaće u prestonici, a cene su tradicionalno najviše u luksuznim hotelima. Aca Lukas, Mira Škorić, Radiša Trajković Đani, Saša i Dejan Matić, Jovan Perišić, Katarina Živković, Milena Ćeranić, Slobodan Radanović, Milica Todorović, Milica Pavlović, Emir Habibović, Peđa Jovanović i Bane Mojićević ugovorili su nastupe za Novu 2025. Neki od njih su zadržali prošlogodišnje cene, a neki su podigli.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Lepa Brena nastupiće u jednoj prestoničkoj sali, a za doček biće plaćena čak 110.000 evra, dok je Aca Lukas ugovorio cenu od 100.000 evra. Istu sumu dobiće i Saša Matić. Nešto manje, tačnije 80.000 evra, zaradiće Aco Pejović, koji će nastupati zajedno s Brenom, prenose mediji.

Foto: ST/N. Pančić

 

Aca Lukas i Mira Škorić će u najluđoj noći inkasirati 110.000 evra, od čega 100.000 ide folkeru, a 10.000 Miri. Lukasu će društvo praviti i mlađe kolege, odnosno Uroš Živković i Aleksandra Mladenović, koji će zaraditi 20.000 i 15.000 evra.


Novu 2025. Tea Tairović dočekaće bogatija za 50.000 evra, Sloba Radanović za 40.000 evra, isto kao i Miroslav Ilić. Njihova koleginica Nataša Bekvalac ugovorila je nastup u prestonici za koji će biti plaćena 45.000 evra.

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

Nešto malo manje zaradiće Radiša Trajković Đani, tačnije 40.000 evra, dok će Jana Todorović uzeti 30.000.

Foto: Republika

 

Zajedno će na jednom prestoničkom splavu goste zabavljati Darko Lazić i Rada Manojlović, koji su plaćeni 35.000 evra.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Poznati beogradski menadžer, koji je hteo da ostane anoniman, kaže da su cene skočile:


- Jeste, skočile su samo tako. Najskuplji su trenutno Lukas i Matić. Mnogi pevači su zakazali tezge krajem leta još, a neki još čekaju najbolju ponudi. Zasad deluje da će se pevači dobro opariti. Najtraženiji u Beču je Emir Habibović, koji će nastup naplatiti 25.000 evra. Čini mi se da on radi i reprizu. Po svemu sudeći, doček naredne godine biće najuzbudljiviji do sada kada je reč o cenama. Beograd kao prestonica nudi veliki broj različitih mesta koja organizuju doček i često nije lako odabrati savršen prostor. Verujte da ima ljudi koji uplate i na dva različita mesta. Ono što je sigurno, za ovu priliku vlasnici klubova i restorana izdvajaju poseban budžet za estradu - kaže menadžer.

Foto: Ata images

 

Menadžer Goran Lečić Leka je ispričao kako je to u slučaju pevača s kojima sarađuje:


- Kod mene u produkciji su maltene svi pevači već angažovani. Dakle, Sloba Radanović, Radiša Trajković Đani, Milena Ćeranić, Dejan Matić, Jovan Perišić, Katarina Živković i Bane Mojićević su bukirani. Cene su u našem slučaju ostale kao što su bile i prošle godine. Beograd je i dalje lider što se tiče pevača u smislu tržišta i rada. Naravno, i po Srbiji i Crnoj Gori - rekao je Lečić.

BONUS VIDEO: