VELIKA TAJNA JOVANE JEREMIĆ OBELODANJENA: Voditeljka uz pomoć NMN kapsula čini čuda! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 19.10.2024 | 18:00


Jovana Jeremić priznala je šta koristi od suplemenata, kako bi odžala izvajani izgled, savršenu formu, ali i energiju na zavidnom nivou.

Foto: ST/Vladimir Lukić
VELIKA TAJNA JOVANE JEREMIĆ OBELODANJENA: Voditeljka uz pomoć NMN kapsula čini čuda! (FOTO)

Nedavno su se na tržištu pojavile kapsule koje usporavaju starenje - NMN sumplement je moćna formula koja pomaže u usporavanju starenja, a voditeljka Jovana Jeremić na Instagram profilu objavila je da uz pomoć ovog trika uspeva da održi svoju energiju i vitku liniju, ali i besprekoran sjaj. 

Jovana Jeremić pohvalila se svojim pratiocima na Instagram profilu da je počela sa konzumiranjem ovog moćnog suplementa NMN kapsule, te ne krije svoje oduševljenje ovim proizvodom.  POGLEDAJ GALERIJU

Nikotinamid mononukleotid (NMN) postao je poznat poslednjih nekoliko godina u svetu kao potencijalno sredstvo za usporavanje starenja. 

Naime, NMN prirodno povećava nivoe NAD+, molekula ključnog za mnoge biološke procese u telu, uključujući popravku DNK i proizvodnju ćelijske energije. NMN se nalazi u malim količinama i u krastavcu, kupusu, avokadu i brokoliju, a naše telo ga sintetiše iz vitamina B3. Ipak, ovaj proces je spor, a količine NMN koje unosimo hranom su često nedovoljne, tako da i nivo NAD+ neće biti na zadovoljavajućem nivou.

Foto: NMN

NMN kaspule

 

Da bismo dobili 250 mg NMN, koliko je potrebno za podizanje NAD+, morali bismo da pojedemo nerealne količine hrane. Sama količina koenzima NAD+ se dodatno smanjuje nakon 35. godine, te je suplementacija NMN da bi se očuvala vitalnost organizma i usporilo starenje sasvim logična.

Profesor s Hardvarda potvrđuje efikasnost

Dr Dejvid Sinkler je profesor na Univerzitetu Harvard koji se tokom svoje akademske karijere bavio proučavanjem starenja. Njegova knjiga "Životni vek: zašto starimo - i zašto ne moramo" postala je bestseler, a u njoj dr Sinkler navodi značaj svakodnevnog suplementiranja NMN za podmlađivanje organizma. I on sam godinama kao dodatak ishrani konzumira NMN, koji je neophodan za stvaranje NAD+, važnog metaboličkog molekula potrebnog za zaštitu i popravljanje DNK.

POTPUNO SIGURAN

"EffePharm" (farmaceutska kompanija iz Kine) nedavno je objavila rezultate toksikoloških testova na NMN, potvrđujući njegovu sigurnost:

- NMN je ključan gradivni blok za NAD+ (koenzim neophodan za borbu protiv starenja i raznih bolesti). Ova inovativna studija, prva takve vrste, istraživala je genetsku toksičnost NMN koristeći in vivo model koštane srži sisara. Rezultati su pokazali da čak i pri visokim dozama od 2.000 mg/kg telesne težine oralni NMN nije pokazao nikakve znakove genetske toksičnosti, što potvrđuje njegovu bezbednu upotrebu.

BONUS VIDEO: