POP OŽENJENOM DESINGERICI NUDIO SANJU MARINKOVIĆ ZA ŽENU: Reper se pogubio, pa pobegao kod TREĆE (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.10.2024 | 19:00


Kod kuće ima jednu, a s ovom se konektovao u jednoj emisiji.

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages
POP OŽENJENOM DESINGERICI NUDIO SANJU MARINKOVIĆ ZA ŽENU: Reper se pogubio, pa pobegao kod TREĆE (FOTO)

U novom izdanju emisije "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković ugostila je poznate ličnosti među kojima repera Dragomira Despića Desingericu i voditelja Sinišu Medića koji se u studiju kod nje pojavio odeven u svešteničku odoru.

Foto: Printskrin TV Pink

Siniša Medić se prerušio u sveštenika i nudio Desingerici Sanjinu ruku

Ulazak voditelja prerušenog u sveštenika, koji je na šaljiv način ponudio Sanju već oženjenom Desingerici, izazvao je urnebesan smeh svih prisutnih u studiju.

- Ja sam došao jer je slušam kako samo kuka - rekao je Medić.

- Popa imam, ali momka nemam - našalila se i Marinkovićeva na svoj račun.

- Pošto je tu Desingerica, kod njega sve može, je l' može kada je Sanja u pitanju, da imaš bar dve žene - pitao je voditelj.

- Moram da se dogovorim s prvom za Sanju... Ovo je treća - nasmejao se Desingerica i pokazao u pravcu Rade Manojlović, koja je takođe bila jedna od gošći u Sanjinoj emisiji.

- Ne mogu Desingericu, Boga mi, ja se njega bojim - zaključila je voditeljka, dok su zajedno i uz smeh razmenili šaljive replike o Desingerici.

Foto: Printskrin TV Pink

Dragomir Despić Desingerica brže bolje seo pored Rade Manojlović

Podsetimo, nedavno je Rada Manojlović komentarisala navode o "super konekciji" sa Desingericom, ističući da je njihov odnos izuzetno dobar.

- Samo mi nije jasno, on je mene ujeo, a naslovi su bili da ja koketiram i ja sam se kao na Desingericu naložila (smeh). A ja ustvari ne gledam u čoveka, gledam na drugu stranu, a on mene ujeda. Nije bilo da se Desingerici sviđa Rada, nego Radi Desingerica - izjavila je Rada za "Grand", posle emisije "Amidži šou" u kojoj se kako su se sami našalili "super konektovala" sa kontroverznim reperom.

BONUS VIDEO: