ŠOK PRIZNANJE LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Otkriveno zbog čega je glumica bila KAŽNJAVANA, svi detalji njenog burnog života!


IZVOR: Republika/O. B. - 19.10.2024 | 19:30


Lidija Vukićević otkrila sve o kaznama koje je dobijala.

Foto: Instagram.com
ŠOK PRIZNANJE LIDIJE VUKIĆEVIĆ: Otkriveno zbog čega je glumica bila KAŽNJAVANA, svi detalji njenog burnog života!

Lidija Vukićević, poznata glumica koja je ostvarila značajne uloge u domaćim filmovima i serijama, otvorila je vrata svoje prošlosti i progovorila o teškim počecima u glumi. Istakla je da su joj prvi koraci bili najteži, te da je želela da se dokaže kao glumica sa talentom i mozgom, a ne samo kao lepa kovrdžava crnka. Njena odlučnost da stekne poštovanje izazvala je nerazumevanje i često je bila kažnjavana zbog svog buntovničkog stava.

Pored uspeha na profesionalnom planu, Lidija je nedavno progovorila o svojoj emotivnoj sferi. Istakla je da je emotivno ispunjena i da joj je trenutna ljubavna veza izvor inspiracije. Odbacila je predrasude o partnerovom godinama, ističući da zrelost nema veze sa brojem godina. POGLEDAJ GALERIJU

- Počeci su mi bili najteži, želela sam da se dokažem. U svom prvom intervjuu sam rekla: "Ja sam glumica sa mozgom", to mi je bilo teško da dokažem - kazala je Lidija Vukićević prvo, pa nastavila:

- Ljudi su me doživljavali kao zgodnu, kovrdžavu crnku, a ja nisam želela da me ocenjuju po izgledu i da me osporavaju. Želela sam da steknem poštovanje i najvažnije mi je što sam to uspela.

Naglasila je da ne podnosi mirnu luku i da ljubav za nju predstavlja živu, dinamičnu vezu, izbegavajući svaku formu rutine i navike. Lidija je jasno istakla svoj stav prema ljubavi, naglašavajući da čim primeti da veza postaje navika, ona odlazi iz takvog odnosa.

Foto: Instagram.com

Lidija Vukićević Instagram

 

- Bila sam dosta buntovna i često kažnjavana. Ulazila sam u sukobe sa rediteljima kada god bi postojao neki uslov za ulogu - zaključila je jednom prilikom ponosno za "Alo".

Ovaj otvoren i iskren intervju sa Lidijom Vukićević pružio nam je uvid u njene početke u glumi, ali i u njene stavove o ljubavi i partnerstvu. Njena hrabrost da se suprotstavi predrasudama i da živi po svojim principima čini je inspirativnom ličnošću koja ne odustaje od svojih uverenja.

BONUS VIDEO: