Senidah imala DRAMU zbog koje umalo nije BATALILA pevanje: Ove slike NIKADA neće moći da IZBRIŠE IZ GLAVE!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 19.10.2024 | 23:59


Pevačica progovorila o najgorem nastupu ikada.

Foto: ATA Images/F. S.
Senidah imala DRAMU zbog koje umalo nije BATALILA pevanje: Ove slike NIKADA neće moći da IZBRIŠE IZ GLAVE!

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica na našoj sceni, Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nedavno je otkrila detalje o svom prvom javnom nastupu koji joj je ostao urezan u sećanju.

Foto: ATA Images/F. S.

Senidah progovorila o najgorem nastupu ikada

Na jednom festivalu u Sloveniji, Senidah je doživela neprijatnu situaciju koja ju je izbacila iz takta. Na akustičnom nastupu, jedna starija devojka iz publike počela je histerično da viče, vrišti i skače, pokušavajući da privuče pažnju.

Iako je obezbeđenje intervenisalo i odvelo je, ona se vratila i nastavila sa bukom.

Senidah je istakla da bi danas drugačije reagovala na sličnu situaciju, ali da joj je taj prvi nastup ostao kao jedan od najgorih u karijeri.

Jedan od najgorih nastupa ikada! (smeh). To je bilo na jednom festivalu u Sloveniji, akustičan nastup. Tad još nisam imala moj bend već sam nastupala sa dvojicom gitarista. U početku je sve bilo ok dok u publiku u prvi red nije došla jedna starija devojka koja je počela histerično da viče, vrišti i skače, valjda je željela da privuče pažnju. Onda je došlo obezbeđenje i odvelo je ali se ona bila uporna i ponovo se vratila i bila još glasnija. Nije bila pri sebi, tako da nisam mogla da zamerim, ali svakako nije bilo prijatno. Kad bi mi se to desilo sada, skroz bih drugačije odreagovala - otkrila je muzička zvezda za ExpressTabloid.

Foto: ATA Images/F. S.

Senidah je letos oduševila i beogradsku publiku


Senidah je postala omiljena među mlađom populacijom, privlačeći pažnju svojim autentičnim stilom i muzikom.

Njeni nastupi su poznati po energičnoj atmosferi i odličnom performansu, što ju je lansiralo među vodeće mlade pevačice na domaćoj sceni. Senidina popularnost nastavlja da raste, a njena iskrenost i autentičnost privlače sve veći broj obožavalaca.

Senidah je svojom iskrenošću osvojila srca publike, a njeni nastupi i dalje privlače veliku pažnju kako zbog muzike, tako i zbog njenog stava i autentičnosti.

BONUS VIDEO: