ZBOG SUPRUGA DOŽIVLJAVALA TRANSFER BLAMA! Naša pevačica priznala na šta ju je muž prisiljavao godinama!


IZVOR: Republika/Š. P. - 20.10.2024 | 11:00


Šokantno priznanje pevačice!

Foto: ATA Images
ZBOG SUPRUGA DOŽIVLJAVALA TRANSFER BLAMA! Naša pevačica priznala na šta ju je muž prisiljavao godinama!

Pevačica Biljana Sečivanović (48) je tokom svoje karijere bila suočena sa različitim izazovima, uključujući i konkurenciju među koleginicama. Umesto da fokus stavi na svoj izgled, Biljana je istrajala u ostvarivanju svojih ciljeva, iako je bila pod pritiskom različitih saveta od saradnika i supruga.

Jednom prilikom, Biljana je otkrila da su je savetovali da se fokusira na svoj izgled, ali je istakla da neke stvari prosto nije želela, i uprkos nagovorima, nije se osećala prijatno. Čak je priznala da se osećala nelagodno tokom snimanja spota u bodiju, ali je ipak uspela da prebrodi taj izazov.

Biljana ističe da se oseća prijatno u haljinama, lepim pantalonama i ženstvenoj odeći, te da preferira sveden, a ponekad i provokativan stil, ali u granicama pristojnosti. 

POGLEDAJ GALERIJU

 

- Imala sam izlete i to je sve bilo uz nagovor saradnika i supruga, on je bio glavni krivac za to. Ja neke stvari prosto nisam želela, iako sam uspela da ih iznesem, nisam se osećala prijatno. Uspevala sam to da pregrmim na snimanju nekog spota, ali na nastupima to zaista nisam ja - rekla je Bilja jednom prilikom.

- Ja se stidim. Ja ću da pregrmim to, ja sam se borila tada sa stidom i sramom, ali sam opet zbog svih ljudi koji su me gurali ispoštovala celu priču - rekla je tada, pa dodala:

- Ja sam prosto ja u nekim haljinama, lepim pantalonama, svedeno, ženstveno, čak i provokativno, ali u granicama lepog - objasnila je Biljana tada, kako prenosi Blic.

BONUS VIDEO: