ŠOK-BOMBA RADE MANOJLOVIĆ NA PINKU: Voditeljka uhvatila pevačicu u "mašinu", ona morala sve da prizna!


IZVOR: Republika/M. I. - 20.10.2024 | 11:30


Rada Manojlović priznala istinu o novom partneru.

Foto: printscreen/Blic TV
ŠOK-BOMBA RADE MANOJLOVIĆ NA PINKU: Voditeljka uhvatila pevačicu u "mašinu", ona morala sve da prizna!

U najnovijem izdanju emisije "Magazin In", voditeljka Sanja Marinković je ugostila nekoliko poznatih ličnosti, među kojima su se našle pevačice Rada Manojlović i Marina Visković, treper Dragomir Despić Desingerica, glumica Iva Štrljić, kao i voditelj Siniša Medić.

Rada Manojlović je otvorila dušu i govorila o svojim ljubavnim iskustvima, ističući da su sve njene ljubavi proizašle iz prijateljstva. Naglasila je da joj nikada niko nije prišao tokom noćnog izlaska, već su njeni emotivni odnosi nastali iz dubljih prijateljskih veza. Pevačica je istakla svoju ličnost kao ključnu tačku privlačenja partnera, ističući svoju zabavnu, duhovitu, finu, ženstvenu, ali i snažnu i pametnu stranu. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ne znam, ne mogu da ti kažem tako, jer meni niko nikada nije prišao, već su moje ljubavi proistekle iz prijateljstva. Oni su zavoleli moju ličnost, bila sam im zabavna, duhovita i fina i ženstvena, ali i dovoljno jaka da postignu sve što hoću, ali i dovoljno pametna da se napravim da nešto ne znam i da ne mogu - rekla je Rada.

Na pitanje voditeljke Sanje Marinković da li trenutno ima dečka, Rada je odgovorila sa osmehom da ne može da otkrije tu informaciju, nagoveštavajući da je trenutno slobodna, ali publici nije delovala uverljivo, s obzirom da se neprestano smejala pričajući na ovu temu.

- Je l' imaš dečka? - pitala je Sanja.

- Ne mogu da ti kažem (smeh). Nemam - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: