DEČKO SANDRE REŠIĆ KRIJE BRAK?! Pevačica burno reagovala posle FOTOGRAFIJE, spominju se i deca!


IZVOR: Republika/M. I. - 20.10.2024 | 15:00


Šuškalo se da je dečko naše pevačice oženjen, ona se hitno oglasila.

Foto: printscreen/RTV Pink
DEČKO SANDRE REŠIĆ KRIJE BRAK?! Pevačica burno reagovala posle FOTOGRAFIJE, spominju se i deca!

Pevačica i rijaliti učesnica Sandra Rešić (36) izazvala je pravu buru na društvenim mrežama kada je nedavno objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi verenički prsten na njenom prstu. Ova neočekivana objava izazvala je mnogo spekulacija među njenim pratiocima, a glasine o tome da se Sandra verila i da će uskoro stati na ludi kamen dodatno su uzburkale javnost.

- Za sada ne bih da pričam o tome. Objavila sam na Instagramu prsten, ali ne bih želela to da komentarišem. Već duže vreme sam u vezi, srećna sam i to nije nikakva tajna. Mislim da sam svoj život dala na dlanu, ljudi znaju sve o meni, o mom ocu, porodičnoj situaciji... Međutim, odlučila sam da ne iznosim više detalje o svom životu. Mnogi su iskoristili ono dobro, ali na ružan način, pa bih sada da uživam i da zadržim neke stvari samo za sebe.

Foto: Pink printscreen

Sandra Rešić

 

Mnogi pričaju da joj je dečko oženjen, dovode u pitanje da li se njen izabranik dopao njenoj majci:

Foto: ST/Dragan Kadić

Sandra Rešić

 

- Nije ni oženjen ni zauzet. Nikada se nisam bavila takvim stvarima, ne znam ni šta bih radila s oženjenim muškarcem? Niti mogu da se udam za njega, niti da mu rodim dete. To mi je budalaština! Nikada ne bih bila uzrok nečije nesreće. Opštepoznato je da je moja porodica baš u tom kontekstu bila izložena javnosti... Moj otac je ostavio moju majku zbog druge žene, a ja nikada ne bih bila ta druga žena. Upoznali su se i zaista joj se dopada moj dečko - priznala je Sandra Rešić za Informer.

BONUS VIDEO: