TINA IVANOVIĆ NA IVICI SUZA O RAZVODU! Evo šta je prava istina, progovorila o navodnom maltretiranju!


IZVOR: Republika/ D. L. - 20.10.2024 | 14:40


Civilizovani smo ljudi, sarađujemo i dalje, nećemo se pljuvati po novinama, tvrdi pevačica.

Foto: Printskrin/TV Pink
TINA IVANOVIĆ NA IVICI SUZA O RAZVODU! Evo šta je prava istina, progovorila o navodnom maltretiranju!

Pevačica Tina Ivanović potvrdila je da je stavila tačku na brak sa partnerom Zvezdanom Anđićem, a sada je o svemu prvi put progovorila pred kamerama. Ona je objasnila šta se zapravo desilo, te je išla do najsitnijih detalja.

Desilo se tako...Istina je, da, nažalost. Moram da kažem da nije bilo preljube, ni prevare, imali smo svoje neke razloge. Ostali smo u super odnosima - rekla je pevačica u emisiji "Premijera - vikend specijal", pa je potom dodala: 

Foto: Instagram.com

Tina Ivanović i Zvezdan Anđić

 

- Naravno, kao i u svakom braku i u vezi ima problema, ne cvetaju ruže. Civilizovani smo ljudi, sarađujemo i dalje, nećemo se pljuvati po novinama. On je u većini slučajeva bio zaslužan za moju karijeru i zajedno smo krčali put na estradi. On će biti uvek u mom životu kao prijatelj, saradnik, šta već. 

Foto: printscreen/Kurir TV

Tina Ivanović

 

Ja sam se na razne naslove navikla, čitam sve i svašta, razna nagađanja, razne laži, izjave bliskih prijatelja, tako da mi je do ovde, ne čitam više novine... Ja živim u istom kraju, da. Ne bih da komentarišem o kući bilo šta, niti mislim da sve to treba bilo koga da zanima. 

Pevačica je otkrila da nije bilo maltretiranja u kući, te i da ne zna ko plasira takve informacije u javnost.

- Ne, nije bilo nikakvo maltretiranja, taman posla, imamo svoje razloge za rastanak i tu ću staviti tačku. Tek sam sada videla ko su mi pravi prijatelji, a ko se pravio da mi je prijatelj. I sa javne scene, a i ovako bliski prijatelji, baš. Dosta mojih koleginica sa javne scene su me pozvale. Pre par meseci se to desilo, rekla sam da ne želim da pravim marketing oko toga - rekla je Tina.

BONUS VIDEO: