NAŠA PEVAČICA OBJAVILA SNIMAK, A ZABORAVILA DONJI VEŠ?! Mia Borisavljević zaludela muškarce OVOM pozom!


IZVOR: Republika/O. B. - 20.10.2024 | 18:30


Mia Borisavljević zaludela muškarce.

Foto: Printscreen/Instagram/miaborisavljevic
NAŠA PEVAČICA OBJAVILA SNIMAK, A ZABORAVILA DONJI VEŠ?! Mia Borisavljević zaludela muškarce OVOM pozom!

Mia Borisavljević, popularna pevačica, poznata je po svom atraktivnom izgledu i redovnom treniranju. Ovog puta, svojim pratiocima na Instagramu predstavila se u tigrasto crnom kompletu koji je istakao njenu izvajanu figuru. Ova objava izazvala je veliku pažnju i oduševljenje, što potvrđuju brojni komentari ispod slike. POGLEDAJ GALERIJU


Mia je otkrila da je redovno vežbanje i zdrava ishrana ključni faktori održavanja njene vitke linije. Ona je istakla da nikada ne preskače doručak, smatrajući ga najbitnijim obrokom u toku dana. Takođe, za ručak često bira zdrave opcije, dok je večera često lagana salata. Mia ističe važnost redovnih obroka i izbegavanje preskakanja istih.

 

 


Njena objava na Instagramu izazvala je lavinu pozitivnih komentara. Pratioci su se divili njenom izgledu, nazivajući je "top ženom" i "prezgodnom ženom". Mia je još jednom pokazala koliko joj je važno održavanje forme i zdrav način života.

Mia Borisavljević je primer kako posvećenost vežbanju i pravilnoj ishrani mogu rezultirati izvajanom figurom i vitalnošću. Njen primer inspiriše mnoge da vode računa o svom fizičkom zdravlju i izgledu.

 

 

- Žensko i treba da dobije poklone, svaka čast. Isplatiće se Baki od pregleda. Lep gest, u svakom slučaju. Valjda će i mene zvati. Vidiš šta sve dobije, čoveče. Pogledaću baš taj lajv kad dođem kući - priznala je Mia za Republiku nedavno dok je komentarisala uživo prenos Jelene Karleuše i Bake Praseta. 

BONUS VIDEO: