NAŠEM PEVAČU PREMINULA MAJKA, A NA NJENOM GROBU JOJ REKAO ISTINU: Pojavile se porodične slike koje kidaju dušu!


IZVOR: Republika/O. B. - 21.10.2024 | 08:00


Boban Rajović otvorio dušu o smrti majke.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
NAŠEM PEVAČU PREMINULA MAJKA, A NA NJENOM GROBU JOJ REKAO ISTINU: Pojavile se porodične slike koje kidaju dušu!

Pevač Boban Rajović nedavno je otvorio dušu o teškom periodu u njegovom životu. Naime, Boban se prisetio smrti njegove majke, te je istakao koliko mu ona nedostaje u životu. Ono što mu je najteže palo jeste što je morao da nastavi da radi vrlo brzo, budući da je njegov posao zahtevao od njega da uzme mikrofon u ruke.  POGLEDAJ GALERIJU

Bobanu Rajoviću je jako teško pala smrt majke u novembru prošle godine, te je sada, kako je istakao, umalo zaplakao na sam pomen ovog tragičnog slučaja.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Boban Rajović na nastupu

 

- Ja sam tada imao više razloga da plačem, nego sada, ali su mi sada zamalo pošle suze. Juče sam bio u Crnoj Gori, bio sam na grobu svoje majke i ispričao se sa njom. Nema prostora za tugu u našem poslu, šta sam ja, preskočio sam možda jedan vikend, već sam sledeći radio. Moraš da radiš i tako dalje da tu tugu ispoljavaš na neki drugi način - ispričao je pevač za emisiju "Premijera Vikend-Specijal".

- Proći kroz sve to, spavati po, ali zaista bukvalno, spavati u parkovima, bilo je toga zaista, u autu starom,ostajao bez goriva, policajac me je budio da ne mogu tu da spavam, folirao sam se da su puni hoteli. Čekaš jutro, otvoriš ladicu, uzmeš četkicu, malo vode i opereš zube. Središ se za splav, rekao bi čovek da sam pun, a tačno imaš za jedan sok. Ponašaš se tamo kao da si pun kao brod čisto da bi se nešto desilo, pa zaboraviš da si potrošio tih nekoliko hiljlada dinara, pa zaboraviš da nisi platio parking...Bilo je tih raznih situacija, ali se ne stidim, jer nikoga nisam prevario i uvredio, nego sam se borio na takav način - ispričao je Boban.

BONUS VIDEO: