NA GROBU NASTRADALE PEVAČICE U DUBAIJU POJAVILA SE MORBIDNA PORUKA: Otac Andrijane Lazić objavio snimak sa groblja, da se naježiš! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 21.10.2024 | 18:00


Otac Andrijane Lazić sve je iznenadio.

Foto: Instragram/storry/LazicZenga
NA GROBU NASTRADALE PEVAČICE U DUBAIJU POJAVILA SE MORBIDNA PORUKA: Otac Andrijane Lazić objavio snimak sa groblja, da se naježiš! (FOTO)

Andrijana Lazić (28), talentovana pevačica iz Bijeljine, tragično je nastradala 10. januara ove godine nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, gde je boravila sa svojim drugaricama. Ova vest je šokirala mnoge njene obožavaoce i pratioce širom regiona. Andrijanina smrt je izazvala veliku pažnju javnosti i izazvala mnoštvo pitanja o okolnostima ovog tragičnog događaja.

Foto: Facebook.com printscreen

Andirjana Lazić Instagram

 


Nakon tragičnog gubitka, Andrijanina porodica organizovala je sahranu koja je održana 19. januara u Velinom Selu, mestu koje je pevačici bilo posebno dragoceno. Veliki broj ljudi okupio se kako bi odala počast mladoj pevačici koja je prerano napustila ovaj svet. Nakon sahrane, porodica je podigla spomenik na grobu, a javnost je bila šokirana porukom koja je stajala na spomen ploči.

Ono što je izazvalo posebnu pažnju javnosti jeste poruka koja stoji na spomeniku Andrijane Lazić. Na spomeniku nastradale pevačice stoji stih iz njene pesme "Ubiću te", koja je objavljena nekoliko dana nakon njene smrti. 

Slike njenog spomenika pogledajte u nastavku u okviru galerije: POGLEDAJ GALERIJU

Ova neobična odluka porodice izazvala je kontroverze i različite reakcije u javnosti. Mnogi su se pitali o motivaciji iza ovog izbora i šta on simboliše u kontekstu tragičnog gubitka mlade pevačice. Snimak je podelio Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga

Ova tragična priča potresla je mnoge ljude i ostavila dubok trag u srcima mnogih. Andrijana Lazić će zauvek ostati upamćena kao talentovana pevačica čiji je život prerano okončan, a njeno nasleđe će živeti kroz njenu muziku i sećanja onih koji su je poznavali i voleli.

BONUS VIDEO: