OPERISANA NAŠA INFLUENSERKA: Otkrila da ima RAK, a sada je objavila kako se oseća nakon UKLANJANJA neprijatelja!


IZVOR: Republika/O. B. - 21.10.2024 | 15:00


Danijela Stanković objavila je srećne vesti!

Foto: printskrin instagram
OPERISANA NAŠA INFLUENSERKA: Otkrila da ima RAK, a sada je objavila kako se oseća nakon UKLANJANJA neprijatelja!

Srpska influenserka i tiktokerka Danijela Stanković nedavno je šokirala svoje pratioce saopštenjem da joj je dijagnostikovan rak grlića materice. Posle obavljenog operativnog zahvata, Danijela se oglasila na svom Instagram profilu gde je podelila fotografije iz bolnice i obavestila svoje pratioce o svojim trenutnim okolnostima.

"Idem sad lepo svojoj kući da odmaram, da otvaram pakete koji su stigli, da uživam. Čekamo ponovo histopatološki i držimo pesnice", napisala je Danijela, pokazujući svoj optimizam i hrabrost u suočavanju sa izazovima koje joj je postavio život. Ova hrabra influenserka istakla je važnost redovnih pregleda i podsetila svoje pratioce da brinu o svom zdravlju. POGLEDAJ GALERIJU


Pored objave o operaciji, Danijela je podelila trenutak kada je saznala za dijagnozu, ističući svoju emotivnu iskrenost i snagu kojom se nosi sa teškim vestima. "Strah je obrnuta želja. Ja sam od prvog momenta bila spremna na ove rezultate, osećala sam, bojala sam se, ne možete da se ne bojite jer je nešto što vas slomi na 1.000 delova u sekundi", napisala je ona, pokazujući duboku emotivnu vezu sa svojim iskustvom.

Danijela Stanković istakla je važnost borbe i podizanja glave čak i kada nas život suoči sa teškim izazovima. Njen primer hrabrosti i otvorenosti može poslužiti kao inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim problemima. Njena poruka podrške i ohrabrenja naglašava važnost zajedništva i podrške u teškim trenucima.

 

 


Danijelin slučaj naglašava značaj redovnih preventivnih pregleda i brige o sopstvenom zdravlju. Njena iskustva mogu poslužiti kao podsticaj za sve žene da redovno posećuju lekara i brinu o svom reproduktivnom zdravlju.

Uz podršku svojih pratioca, Danijela Stanković nastavlja hrabro da se bori sa svojom bolešću, ističući važnost optimizma, hrabrosti i zajedništva u procesu izlečenja. Njen primer hrabrosti i iskrenosti može poslužiti kao inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim izazovima u životu.

 

 

BONUS VIDEO: