VELJKO KUZMANČEVIĆ PRIKLJUČEN NA APARATE: Prve fotke supruga Verice Rakočevića ugledale svetlost dana! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 21.10.2024 | 15:35


Veljko Kuzmančević otvoreno pokazao sa čime se suočava!

Foto: ATA Images
VELJKO KUZMANČEVIĆ PRIKLJUČEN NA APARATE: Prve fotke supruga Verice Rakočevića ugledale svetlost dana! (FOTO)

Poznati umetnik Veljko Kuzmančević, izabranik kreatorke mode Verice Rakočević, šokirao je svoje pratioce na Instagramu objavom uznemirujuće fotografije na kojoj je priključen na medicinske aparate. Kuzmančević je odlučio da podeli intimni trenutak sa svojim pratiocima nakon što je morao da ode na redovnu kontrolu. POGLEDAJ GALERIJU


Naime, umetnik je otkrio da je morao da poseti bolnicu radi redovne kontrole, tokom koje su mu medicinski stručnjaci priključili holter kako bi pratili rad njegovog srca. Ova intimna fotografija izazvala je veliku pažnju i zabrinutost među njegovim pratiocima na društvenim mrežama.


Kuzmančevićeva objava izazvala je lavinu reakcija među pratiocima, koji su iskazali svoju podršku i brigu za umetnika. Mnogi su uputili reči podrške i ohrabrenja, ističući važnost redovnih medicinskih pregleda i brige o sopstvenom zdravlju.

Ova situacija je podsetila javnost na važnost brige o zdravlju, čak i kada je reč o javnim ličnostima i umetnicima čije se živote često doživljava kao glamurozne i bezbrižne. Kuzmančevićeva otvorenost o svojoj zdravstvenoj kontroli postavila je važno pitanje o odnosu umetnosti i zdravlja, podsećajući sve na važnost očuvanja fizičkog i mentalnog blagostanja.

Veljko Kuzmančević je hrabro podelio intimni trenutak iz svog života, podsećajući nas na važnost brige o zdravlju i otvorenosti o ovim temama. Njegova iskrenost i hrabrost su inspiracija mnogima da se posvete brizi o sopstvenom zdravlju, podsećajući nas da je zdravlje najvažnije blago koje imamo.

BONUS VIDEO: