PRVA SLIKA RIALDE SA ĆERKICOM! Pevačica se oglasila iz BOLNICE nakon porođaja, prikovana za krevet drži naslednicu (FOTO)


IZVOR: Republika/P. R. - 21.10.2024 | 23:05


Ne krije sreću!

Foto: instagram.com/queenrialda
PRVA SLIKA RIALDE SA ĆERKICOM! Pevačica se oglasila iz BOLNICE nakon porođaja, prikovana za krevet drži naslednicu (FOTO)

Pevačica i bivša učesica rijalitija "Zadruga", Rialda Karahasanović (32), nedavno je postala majka devojčice kojoj su ona i njen partner dali ime Gloria. Ponosna majka je sada na svom Instagram profilu podelila prvu sliku iz porodilišta, na kojoj drži naslednicu Gloriju u naručju. U opisu slike, Rialda je istakla da je nemoguće opisati taj osećaj, a čestitke su počele da pristižu sa svih strana.

- Ne postoje reči kojima bih opisala ovaj osećaj - napisala je Rialda u emotivnoj objavi, koji su mnogi pozdravili lavinom "lajkova" i komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rialda (@queenrialda)

Inače, Gloria je žensko ime latinskog porekla, nastalo od reči "gloria" ili "gloire", što znači slava, oreol ili čast. Izvedeni oblik ovog imena je Glorija.

Kako je podelila sa svojim pratiocima, na porođaju se našao i njen suprug, koji se ubrzo nakon što je postao tata, uslikao sa svojom mezimicom.

Foto: Instagram printsceen

Rialda podelila fotografiju supruga i ćerke

"32 godine mi je trebalo da se odlučim za bebu"

Rialda Karahasanović  je nedavno putem društvene mreže Instagram odgovarala na pitanja o trudnoći, a jednu devojku zanimalo "kad je pravo vreme" za bebu.

- Kad god ti osetiš da treba je pravo vreme. To je tvoja odluka i svaka čast svakoj ženi jer nije lako. A ako ne budeš spremna i to je okej. Meni je trebalo 32 godine da se odlučim na jedno i nigde zakasnila nisam. Žene danas rađaju i u četrdesetim - odgovorila je Rialda.

Foto: instagram.com/queenrialda

Rialda se porodila i na svet donela devojčicu

BONUS VIDEO: