NOVE KOMŠIJE BESNE NA MILANA KALINIĆA: Poznati misle da mogu da rade šta hoće!


IZVOR: Republika/Š. P. - 22.10.2024 | 08:30


Glumac se nakon razvoda preselio na Vračar!

Foto: ataimages
NOVE KOMŠIJE BESNE NA MILANA KALINIĆA: Poznati misle da mogu da rade šta hoće!

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da se glumac Milan Kalinić razvodi nakon 18 godina braka i da se iselio iz stana na Voždovcu, u kom je živeo sa svojom suprugom Sandrom Kalinić. Kako su pisali mediji, on je iznajmio novi stan na Vračaru, blizu Kalenić pijace.

Foto: ATA Images

Sandra i Milan se razvode posle 18 godina braka

Novinarska ekipa posetila je Vračar, gde su zatekli Milanov džip, koji mu je, kako piše Kurir, pripao posle razvoda. Pored toga što je njegovo vozilo bilo nepropisno parkirano ispred zgrade, Kalinić je navodno zamaskirao registarske tablice izolir trakom kako komunalna milicija i "Oko sokolovo", koji tuda stalno prolaze, ne bi mogli da ih snime i napišu mu kaznu za ovaj saobraćajni prekršaj.

Kako dalje pišu, Milanovo nepropisno parkirano vozilo je pokupio Parking servis, nakon što je policija naišla i spazila prekršaj. Da je ovo skoro svakodnevna situacija, potvrdile su i Milanove nove komšije, koje su ogorčene zbog njegove bahatosti.

- Ti poznati dođu ovde na Vračar i misle da mogu da rade šta hoće. E pa, ne mogu. Otkad je Kalinić došao ovde pre dve, tri nedelje, samo pravi probleme. Najviše zbog tog bahatog parkiranja gde stigne. Ja sam lično zvala "pauka" tri puta dosad. Na šta liči to ponašanje? Ne možemo nekad trotoarom od njegovog auta da prođemo, bezobrazan je - rekla je jedna Kalinićeva komšinica za gorepomenuti medij.

Foto: ATA Images

Nove komšije besne na Milana

Glumčeve komšije iz zgrade ispričali su kako izgleda njegova svakodnevica nakon razvoda i preseljenja u novi stan.

- Viđamo ga, odskora je tu. Izlazi najčešće ujutru i po podne, kako bi otišao po decu na Voždovac i odvezao ih u školu i na treninge. Inače izgleda prilično usamljeno, vrlo retko i izlazi iz stana, osim kad ide do prodavnice ili po hranu. Nema nikakvih žena da privodi u stan. Deluje mi da mu je vrlo neprijatno zbog svega što se o njemu piše posle razvoda, pa se krije od nas. Deca ponekad prespavaju kod njega, deluje mi kao brižan otac - ispričao je jedan Milanov komšija.

BONUS VIDEO: