NAPADNUTA ŽENA NA NASTUPU VESNE ZMIJANAC! Odmah reagovala policija, ovo su šok-detalji!


IZVOR: Republika/ D. L. - 22.10.2024 | 17:30


Interesantno je da je NN lice, pre nego što je napalo V.Đ., tražilo od nje da se udalji.

Foto: printskrin/Jutjub
NAPADNUTA ŽENA NA NASTUPU VESNE ZMIJANAC! Odmah reagovala policija, ovo su šok-detalji!

Podgoričanka V.Đ. prijavila je policiji da je 20. oktobra fizički napadnuta na nastupu Vesne Zmijanac u jednom prestoničkom lokalu. Kako je V.Đ. izjavila u krivičnoj prijavi, incident se desio dok se nalazila u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici, tačnije oko 01:30, u društvu prijatelja B.D.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac

 

V.Đ. je izjavila da se nalazila na stepenicama neposredno pored pevačice Vesne Zmijanac kada joj je prišlo NN muško lice, krupnije građe, i fizički je napalo. Interesantno je da je NN lice, pre nego što je napalo V.Đ., tražilo od nje da se udalji, a kada je ona zatražila da snimi izvođenje pesme, usledio je napad.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Vesna Zmijanac

 

 

Nakon što je fizički napadnuta, V.Đ. tvrdi da su joj prišla nekoliko lica u crnim majicama koja rade kao obezbeđenje u lokalu i udaljila je iz objekta. Ova reakcija obezbeđenja postavlja pitanje o njihovoj ulozi i odgovornosti u ovakvim situacijama.
 

Nakon incidenta, V.Đ. se uputila u Hitnu medicinsku pomoć radi ukazivanja lekarske pomoći i konstatovanja povreda. Nakon toga je lekarski izveštaj dostavila postupajućem inspektoru. Očekuje se da će ovaj izveštaj biti od ključnog značaja za dalji tok istrage i eventualno podizanje optužnice.

Ovaj neprijatan događaj na nastupu Vesne Zmijanac izazvao je veliku pažnju javnosti, a nadležni organi će biti u obavezi da sprovedu detaljnu istragu kako bi utvrdili odgovornost za napad na V.Đ.

BONUS VIDEO: