JODŽIR OTKRIO DA LI MU JE SUPRUGA TRUDNA: Progovorio o ulasku u ELITU, pa uputio ŽESTOKU PORUKU! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 22.10.2024 | 18:00


Jovan Radulović Jodžir nikad iskreniji!

Foto: Instagram.com/jodziir
JODŽIR OTKRIO DA LI MU JE SUPRUGA TRUDNA: Progovorio o ulasku u ELITU, pa uputio ŽESTOKU PORUKU! (VIDEO)

Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, osvojio je nagradu za "Komedi influenser" i za to priznanje je zahvalio svojoj supruzi Ireni. Iako je prisutan na društvenim mrežama, Jodžir ističe da ne voli previše medijske eksponiranosti, kao i da izbegava javne događaje i intervjue.

Ipak, svestan je svog uticaja na društvenim mrežama i priznaje da je influenserstvo postalo izvor zarade i popularnosti. POGLEDAJ GALERIJU

- Ne volim javne događaje, ne volim intervjue, godinu i po nigde nisam gostovao. Gledam da je to što ređe. Šta smo mi sad influenseri, što smo mi toliko bitni da bi nas neko zvao u emisiju? I izgleda da jesmo, ne da izgleda nego jesmo jer i te kako imamo ogroman uticaj na društvenim mrežama. Ja i dalje nisam svestan da sam neka javna ličnost - kaže Jodžir u razgovoru za "Blic" i dodaje:

- Ne pazim šta delim. Ja sam neko ko se šali i plasiram zdravi humor. Nemam loše misli, imam normalno razmišljanje... Ja znam šta pričam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

 

Jodžir se nedavno našao u žiži interesovanja zbog priča da ulazi u "Elitu", a sada je naglasio da nema tog novca za koji bi pristao da bude deo rijalitija.

- Milion evra da dobijem ne bih ušao, nije moj nivo, pravim novac napolju i popularnost. Ne bih mogao tamo da opstanem 24 minuta. Sa puno njih odande sam dobar, i podržavam ih. Ja nemam želudac za to - zaključio je Radulović za medije.

"Ireni posvećujem život celo. Ona je za mene broj jedan i neko koga voli najviše na svetu. Nju volim više od bilo koga, pa čak i više od dece. Da nije Irene ne bi bilo ni mene, ni mog imena, ni klipova, ne bih ja bio ja da ona ne postoji. Presrećna je, plakala je, čula je šta sam rekao. Ona živi u Podgorici sa decom", istakao je Radulović, te se osvrnuo na komentare da je njegova supruga u drugom stanju:

"Irena je strašno mršava žena, ona je nekako stala tako nezgodno na tom klipu. Ispao joj stomačić".

BONUS VIDEO: