PORODILA SE ANĐELA JOVANOVIĆ: Prve slike ponosnih roditelja, sve se desilo u TAJNOSTI! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/O. B. - 22.10.2024 | 19:29


Anđela Jovanović se porodila u tajnosti, a sada je objavila prve fotografije.

Foto: Instagram.com
PORODILA SE ANĐELA JOVANOVIĆ: Prve slike ponosnih roditelja, sve se desilo u TAJNOSTI! (GALERIJA)

Glumica Anđela Jovanović, ćerka poznatog glumca Gagija Jovanovića, nedavno je iznenadila javnost objavom fotografija na Instagramu na kojima pozira sa suprugom Mihailom Dudašem i njihovom bebom. U opisu fotografija, par je stavio emotikon u obliku plavog srca, što je izazvalo spekulacije da su dobili dečaka. Ova porodična sreća nije mogla da ostane neprimećena, a Anđelin osmeh na fotografijama jasno govori o radosti koju oseća zbog uloge roditeljstva. POGLEDAJ GALERIJU


Anđela i Mihail su se venčali prošlog leta na imanju nedaleko od Beograda, u tajnosti i daleko od medijske pažnje. Nakon više od tri godine veze, njihovo venčanje je bilo intimno okupljanje sa roditeljima i prijateljima, bez prisustva medija. Očigledno je da par ceni privatnost i sopstveni mir, što potvrđuje i činjenica da Anđela uspešno skriva radosne vesti čak i od najbližih saradnika, sve dok nije bila spremna da podeli svoju sreću sa svetom.

Pored radosti zbog roditeljstva, Anđela Jovanović je i dalje posvećena svojoj glumačkoj karijeri. Ona već godinama igra jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Radio Mileva", koja je osvojila publiku širom regiona. Iako je bila u poodmakloj trudnoći tokom snimanja, Anđela je uspešno završila snimanje sledeće sezone serije, čime je pokazala posvećenost poslu i profesionalizam.

Foto: Instagram.com

Anđela Jovanović se porodila

 


Anđela Jovanović je svojom objavom na Instagramu izazvala veliko interesovanje javnosti, ali je istovremeno uspela da zadrži privatnost i intimnost svoje porodične sreće. Njen primer pokazuje da je moguće balansirati između javnog i privatnog života, te da je porodica i dalje na prvom mestu, uprkos uspešnoj karijeri u svetu glume. Sve čestitke Anđeli i njenom suprugu Mihailu na rođenju deteta i želje za još puno porodične sreće u budućnosti.

BONUS VIDEO: