GODINAMA JE KRIO ISTINU! Bane Mojićević LJUBIO dve zvezde "Granda"! Konačno se sve saznalo!


IZVOR: Republika/M. P. - 23.10.2024 | 12:00


Tanja Savić se šokirala kad je čula šta je kolega izjavio!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
GODINAMA JE KRIO ISTINU! Bane Mojićević LJUBIO dve zvezde "Granda"! Konačno se sve saznalo!

Pevač Bane Mojićević sinoć je sa koleginicom Tanjom Savić gostovao u emisiji "Amidži šou", gde je progovorio o svom poljupcu sa Milicom Todorović, a onda priznao da ona nije jedina zvezda "Granda" s kojom je bio. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bane priznao da se ljubio s Milicom Todorović i Milenom Ćeranić

- Izjavio si da si se poljubio sa Milicom Todorović. Da li si ljubio još neku zvezde "Granda", a da to javnost nije saznala - upita ga je voditelj Ognjen Amidžić.

- Pa ne, nisam. Milena Ćeranić jedino, ali ona nije bila u toj sezoni. S Milicom sam se samo poljubio - rekao je Bane, a Tanja se frapirala:

POGLEDAJ GALERIJU

- S Milnom? Pa kako si mogao s njom sa se ljubiš, ona je kao brat, i tebi i meni i svima. Milica je naš brat bila tada - rekla je Tanja, a Bane je dodao:

- Pa dobro, tada nije bila. To je bio incest - našalio se pevač, a Tanja mu je udelila savet da ponovo proba s Milicom.

- Nije kasno za vas dvoje. Ti slobodan, ona slobodna, uzmite se u obzir sada - rekla je.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bane šokirao Tanju Savić

BANETU SE RANIJE SVIĐALA MILICA

Bane je rekao da sa Milicom nikada nije bio u pravoj vezi, ali da mu se nekada sviđala.

- Kasnije smo postali jako dobri i bliski prijatelji, poljubac jeste bio, ali nije...- rekao je Bane, pa prebacio temu i rekao da je dva puta mogao da ode na Evroviziju:

- Da, pa jeste, jednom konkretno u duetu s njom, "Od simpatije do simpatije", pesma iz 2007, a imali smo i pre toga tu jednu grupnu pesmu, koju smo pevali svi zajedno s pokojnim Šabanom Bajramovićem. "Na kraju sveta i negde daleko" i nismo se ni pojavili. U suštini bio je to razlog što nas je Saša Popović povukao zbog nameštaljki, tako da se nismo ni pojavili na toj Beoviziji, to mi je žao, zaista jako lepa pesma, ali eto faktički s Tanjom dva puta je bilo bezuspešno pojavljivanje - rekao je Bane ranije za Skandal.

BONUS VIDEO: