"SNEŽANA ĐURIŠIĆ JE AROGANTNA!" Otkrivena VELIKA TAJNA ESTRADE, evo kakva je pevačica prema kolegama!


IZVOR: G. D/M. Đ - 23.10.2024 | 17:00


Mlada umetnica nije štedela reči!

Foto: E-Stock/Č.Vukojičić
"SNEŽANA ĐURIŠIĆ JE AROGANTNA!" Otkrivena VELIKA TAJNA ESTRADE, evo kakva je pevačica prema kolegama!

Gala događaj "Kafansko veče" održaće se 2. novembra u Novom Sadu, a nastupe će imati Jovan Perišić, Stoja, Jana, Ljuba Aličić, Amar Gile i Zorana Mićanović.

Pred konferenciju za medije sreli smo Ljubu kako priča sa Jovanom Perišićem, a nismo mogli a da se ne dotaknemo njegovih prozivki na račun Barbare Bobak, o čemu detaljnije možete pročitati u zasebnom tekstu.

U jednom trenutku razgovora pojavila se Zorana Mićanović, a Ljuba je počeo da je hvali i da ističe njene kvalitete.

- A ovo je najveća legenda, Zorana Mićanović. Ona zna da peva. Kažem da je bolja od Barbare Bobak. Mi smo Šapčani. Vidi je, lepa, vitka, plus opasno peva - istakao je Ljuba.

Foto: Republika

Ljuba i Zorana

Novinar portala Republika je iskoristio ovu priliku da porazgpvara sa mladom pevačicom, a ona je pred objektivom naših kamera progovorila o neprijateljstvima na javnoj sceni, prevashodno o Jani Stoji.

- Ja znam da one ne pričaju, ali bih volela da se pomire. To je njihova privatnost. Međutim, kao svaki normalan čovek, želim da se to reši. Možda ih pomirim, nikad se ne zna - rekla je pevačica, a potom se osvrnula na podršku Ljube Aličića.

- Ljubina podrška mi mnogo znači, uvek me je voleo i hvala mu na tome, hvala mu od srca - priznala je Zorana, a potom i rekla koje naše zvezde joj nisu dozvolile ni da im priđe.

Foto: Republika

Ljuba i Zorana

- Sve zvezde drže do sebe... ali Snežana Đurišić ima tu aroganciju,eto, ona žena drži do sebe. Ne sećam se da me je neko "ohladio". Baš moram da pomenem Daru Bubamaru, ženu koja je mega-car, koja je lavica! Čule smo se, čestitala mi je na kaveru, što sam obradila njenu staru pesmu i veliki hit "Trn u oku", sad smo ga opet vratile i stvarno  je super, za razliku od Viki Miljković koja se nije javila. Viki je jedna i bilo bi mi drago da dobijem njenu pohvalu - rekla je pevačica našem novinaru.

O čemu smo još razgovarali sa mladom pevačicom, poslušajte klikom na OVAJ LINK.

BONUS VIDEO: