Žika Todorović završio na flaši rakije: "Kad može Pol Njumen na sos, mogu i ja na Barabu!" (FOTO+VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 23.10.2024 | 18:30


Poznati glumac dao i objašnjenje o brendu koji reklamira.

Foto: ST/ Nemanja Pančić
Žika Todorović završio na flaši rakije: "Kad može Pol Njumen na sos, mogu i ja na Barabu!" (FOTO+VIDEO)

Proslavljeni glumac Srđan Žika Todorović pohvalio se na svom Instagram profilu da je zaštitno lice rakije, koja je višestruko nagrađivana i kao srpski brend postala poznata u svetu.

- Kad može Pol Njuman na sos, valjda mogu i ja na Barabu - napisao je glumac u opisu objave na kojoj se vidi njenog lik i potpis na flaši.

Podsetimo, on je u okviru promocije ovog brena snimao i reklamne klipove, te u jednom od njih objasnio i šta tačno znači izraz baraba, a to možete pogledati OVDE:

Inače, poznati glumac, koji se kao mlad bavio i muzikom, pored drugih poslova, nije se libio ni da otvoreno pričao o tome kako je mogao da postane heroinski zavisnik.

U vreme kada sam bio bubnjar u rok grupi "Ekatarina Velika", svašta se dešavalo. Mnogi meni bliski ljudi bili su heroinski zavisnici. Oni su mene mnogo čuvali, ja sam bio mlađi od njih šest godina, oni su bili '59, '58, a ja '65. godište. Nisu mi dali ni mrvicu droge da probam. Čuvali su me jer su imali već loša iskustva sa ranijim bubnjarima, tako da ne bih da pričam puno o tome, to je za mene teška tema. Uglavnom izbegavam, ali hoću da kažem da su me pazili kao malo dete. Da nije njih možda danas ne bih bio živ! Bilo je i perioda kada sam ostajao bez novca, ali sam ga kasnije pozajmljivao od nekih kolega s kojima sam bio blizak, a najviše od oca. Nerado pričam o tome, ali je to period mog života i to je prosto tako

Foto: instagram printscreen

Srđan Žika Todorović je sa samo tri godine počeo da glumi

Za njegovog oca, čuvenog Boru Todorović u glumačkim krugovima kružila je anegdota, koju je navodno svojevremeno sam plasirao jer je umeo da se našali na svoj račun kako je godinama bio poznat kao brat slavne glumice Mire Stupice. Međutim, taman kad je i sam počeo da bude prepoznatljiv i omiljen kod publike, stasao je i njegov sin Žika, pa su ga onda, kako je pričao, pamtili uglavnom kao oca Srđana Todorovića. 

BONUS VIDEO: